Пельмені з капустою і грибами
892
інгредієнти:
- Борошно
- Вода
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гриби свіжі 100 г
- Капуста білоголова 100 г
- Спеції
- Сіль
- Олія рослинна
Із борошна, води, і солі замісити тісто, накрити його і залишити на 30 хвилин.
Капусту порубати, обшпарити, охолодити і віджати воду. Цибулю і гриби порубати, також обшпарити і віджати, з'єднати з капустою, перемішати і посолити.
Тісто розкачати в тонкий пласт.
За допомогою виїмки вирізати кружки діаметром 6 см. На середину кожного кружка покласти по чайній ложці фаршу, краї щільно з'єднати і защипати.
Обсмажити пельмені у фритюрі до золотистого кольору.
Лучшие рецепты мясных салатов. Салаты мясные рецепты.
Настоящий суп харчо с фото - рецепты приготовления шубы.
Польская национальная кухня http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі