Пельмені з капустою
- Борошно пшеничне 500 г
- Яйце 2 шт.
- Вода 100 мл
- Сіль
- Капуста свіжа 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Капуста квашена 500 г
- Перець чорний мелений
Із борошна на столі зробити гірку. У гірці зробити поглиблення, в яке розбити по черзі яйця, змішуючи їх обережно з борошном і поступово додаючи підсолену воду. Замісити тісто. Ретельно вимісити. Зробити начинку.
Начинка зі свіжої капусти.
Капусту дрібно порубати, цибулю дрібно нарізати. Все обсмажити, посолити, поперчити. За бажанням додати рубані яйця.
Начинка із квашеної капусти.
Капусту віджати, додати рубану цибулю, перець, все обсмажити.
Тісто тонко розкачати, вирізати кружечки, покласти в центр начинку, зліпити, надавши форму пельменя.
Готові пельмені відварити в підсоленій воді до готовності. Подавати із січеною зеленню, поливши розтопленим вершковим маслом.
Картошка В Мультиварке Рецепты: салаты с редькой рецепты с фото.
recepti.biz.ua рецепты простых и вкусных салатов
Рецепты салатыКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Кексы в магазине Rozetka: кексы кофейные.
Рецепты на праздничный стол - рецепт торта медовик. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter