Пельмені весняні

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
704 Пельмені весняні
Фото - Пельмені весняні
інгредієнти:
  • Гриби (печериці) 250 г
  • Сметана 3 ст.л.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Кріп 0.5 пуч.
  • Яйце 2 шт.
  • Цибуля порей (зелена частина) 50 г
  • Вода 100 мл
  • Сіль
  • Масло вершкове 2 ст.л.

Пельмені Цибулю нарізати, всипати в каструлю з водою, трохи проварити.

Пельмені Збити в блендері (міксері) або протерти.

фото Пельмені Змішати борошно, яйця, суміш цибулі і сіль. Тісто ретельно вимісити.

Пельмені Начинка.

Гриби нарізати, кріп дрібно порубати. Підсмажити гриби на вершковому маслі.

Додати до них кріп, сметану, борошно, добре перемішати і тушкувати під кришкою пару хвилин.

Пельмені Тісто розкачати на дошці (столі) як можна тонше. Вирізати чаркою кружечки. Виліпити пельмені.

Відварити їх у підсоленій воді до готовності. 

 

 

 

Консервации овощей- рецепт. Консервации овощей.

Готовим со вкусом - вкусные торты на день рождения рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты Приготовления: салат из ананаса рецепт.

Потрясающий тайский рецепт от Юлии ВысоцкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter