Пельмені весняні
- Гриби (печериці) 250 г
- Сметана 3 ст.л.
- Борошно 1 ст.л.
- Кріп 0.5 пуч.
- Яйце 2 шт.
- Цибуля порей (зелена частина) 50 г
- Вода 100 мл
- Сіль
- Масло вершкове 2 ст.л.
Цибулю нарізати, всипати в каструлю з водою, трохи проварити.
Збити в блендері (міксері) або протерти.
Змішати борошно, яйця, суміш цибулі і сіль. Тісто ретельно вимісити.
Начинка.
Гриби нарізати, кріп дрібно порубати. Підсмажити гриби на вершковому маслі.
Додати до них кріп, сметану, борошно, добре перемішати і тушкувати під кришкою пару хвилин.
Тісто розкачати на дошці (столі) як можна тонше. Вирізати чаркою кружечки. Виліпити пельмені.
Відварити їх у підсоленій воді до готовності.
Консервации овощей- рецепт. Консервации овощей.
Готовим со вкусом - вкусные торты на день рождения рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты Приготовления: салат из ананаса рецепт.
Потрясающий тайский рецепт от Юлии ВысоцкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter