Пельмені в горщику
- Пельмені заморожені 1 кг
- Морква 400 г
- Часник (товчений) 3 ст.л.
- Майонез 500 г
- Спеції
- Вода (кип´ячена) 150 г
Маринад: змішати в чашці майонез, часник, воду, спеції. Залишити на 20-30 хвилин.
Натерти на крупній тертці моркву. Укласти в горщики пельмені і моркву шарами. Перший шар пельмені, останній - морква.
Після закінчення 20-30 хвилин, залити маринадом пельмені так, щоб рідини в горщику було 1/3 від обсягу. Закрити горщики кришкою й помістити в заздалегідь прогріту духову шафу на 45-60 хвилин.
Готові пельмені можна подавати в горщиках або викласти в тарілку.
Рецепты тортов без выпечки из печеньяУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Торт мокрый наполеонИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Рецепты для пекарни - рецепт салата с языка. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты с фото: рецепты пляцков с фото.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Простые рецепты блюд: мастер шеф рецепты.
Слоеный пирог со шпинатом и яйцомРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Рецепт торт наполеон из слоеного тестаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter