Пельмені в горщику

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
924 Пельмені в горщику
Фото - Пельмені в горщику
інгредієнти:
  • Фарш м´ясний (свинина + яловичина) 0.5 кг
  • Бекон (грудка) 100 г
  • Перець духмяний
  • Лавровий лист
  • Кефір 1 скл.
  • Яйце 1 шт.
  • Маргарин 100 г
  • Сіль
  • Цукор
  • Сода 0.5 ч.л.
  • Борошно 1 скл.
  • Бульйон

Зліпити маленькі пельмені, викласти їх на змащений олією лист і запікати в гарячій духовці до напівготовності. На дно горщика викласти злегка обсмажені пластинки бекону або грудки, лавровий лист, перець горошком, запечені пельмені і залити все це гарячим бульйоном. Накрити звичайною кришкою і довести майже до кипіння, потім кришкою із тіста (з інгредієнтів замісити круте тісто) і довести до готовності у добре нагрітій духовці (хвилин 20, кришка повинна піднятися і зарум'янитися).

Суп чанахи рецептКулинарные рецепты

Салат с Белыми грибами и сыромСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты с фото: салат черепаха рецепт с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter