Пельмені в горщику
924
інгредієнти:
- Фарш м´ясний (свинина + яловичина) 0.5 кг
- Бекон (грудка) 100 г
- Перець духмяний
- Лавровий лист
- Кефір 1 скл.
- Яйце 1 шт.
- Маргарин 100 г
- Сіль
- Цукор
- Сода 0.5 ч.л.
- Борошно 1 скл.
- Бульйон
Зліпити маленькі пельмені, викласти їх на змащений олією лист і запікати в гарячій духовці до напівготовності. На дно горщика викласти злегка обсмажені пластинки бекону або грудки, лавровий лист, перець горошком, запечені пельмені і залити все це гарячим бульйоном. Накрити звичайною кришкою і довести майже до кипіння, потім кришкою із тіста (з інгредієнтів замісити круте тісто) і довести до готовності у добре нагрітій духовці (хвилин 20, кришка повинна піднятися і зарум'янитися).
Суп чанахи рецептКулинарные рецепты
Салат с Белыми грибами и сыромСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты с фото: салат черепаха рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі