Пельмені у горщиках
714
інгредієнти:
- Пельмені заморожені (дрібні) 600 г
- Гриби (печериці або глива) 500 г
- Сметана 250 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Бульйон грибний
- Сіль
- Перець
Гриби з цибулею нарізати не дуже дрібно, відправити на сковорідку, трохи посолити і довести до готовності.
У воду додати сухий грибний бульйон.
У горщики відправити пельмені, гриби з цибулею, залити бульйоном, зверху покласти по 2 ст. л. сметани, не розмішувати і все поставити в холодну духовку хвилин на 40, духовка повинна розігрітися до 180-200 градусів. При подачі можна посипати зеленню.
Готовим со вкусом - салаты с морепродуктов рецепты. Рецепты Приготовления.
Мимоза салат рецепт recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі