Пельмені у горщиках

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
699 Пельмені у горщиках
Фото - Пельмені у горщиках
інгредієнти:
  • Пельмені заморожені (дрібні) 600 г
  • Гриби (печериці або глива) 500 г
  • Сметана 250 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Бульйон грибний
  • Сіль
  • Перець

Гриби з цибулею нарізати не дуже дрібно, відправити на сковорідку, трохи посолити і довести до готовності.

 

У воду додати сухий грибний бульйон. 

У горщики відправити пельмені, гриби з цибулею, залити бульйоном, зверху покласти по 2 ст. л. сметани, не розмішувати і все поставити в холодну духовку хвилин на 40, духовка повинна розігрітися до 180-200 градусів. При подачі можна посипати зеленню.

Готовим со вкусом - салаты с морепродуктов рецепты. Рецепты Приготовления.

Мимоза салат рецепт recepti.biz.ua