Пельмені у горщиках
- Борошно пшеничне 1 кг
- Яйце
- Вода гаряча 500 мл
- Свинина 250 г
- Яловичина 250 г
- Часник 4 зуб.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Печінка свинна 300 г
- Морква 1 шт.
- Сіль
- Спеції
- Олія рослинна
Борошно просіяти, додати яйце, гарячу воду, сіль і замісити тісто. Готове тісто розділити на дві частини. Свинину і яловичину пропустити двічі на м'ясорубку разом із часником і двома цибулинами, посолити, поперчити. З однієї частини тіста і фаршу виліпити пельмені звичайним способом. Печінку обробити, видаливши плівки і жовчні протоки, порізати соломкою і обсмажити на олії, додати подрібнену цибулину, терту моркву і обсмажити все разом. У підготовлені горщики викласти печінкову засмажку, 10 пельменів, приправити сіллю та прянощами, залити горщики по плічка гарячою водою або бульйоном. Із тіста зробити коржики, накрити ними горщики і поставити в розігріту духовку. Як тільки пар прорве тісто на горщику - страва готова.
Мультиварка Philips: рецепты первых блюд с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Рецепты пончиков на кефиреМультиварка Рецепты Творожен. Авторские рецепты
Закупка-продажа сельхозпродукции: рецепты пошагово с фото. Лазанья из мацы.
www.recepti.biz.ua американская кухня
Сайт кулинарной телепередачи готовим дома на канале стб. Кулинария рецепты кулинарные сайты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter