Пельмені у горщиках

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
739 Пельмені у горщиках
Фото - Пельмені у горщиках
інгредієнти:
  • Борошно пшеничне 1 кг
  • Яйце
  • Вода гаряча 500 мл
  • Свинина 250 г
  • Яловичина 250 г
  • Часник 4 зуб.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Печінка свинна 300 г
  • Морква 1 шт.
  • Сіль
  • Спеції
  • Олія рослинна

Борошно просіяти, додати яйце, гарячу воду, сіль і замісити тісто. Готове тісто розділити на дві частини. Свинину і яловичину пропустити двічі на м'ясорубку разом із часником і двома цибулинами, посолити, поперчити. З однієї частини тіста і фаршу виліпити пельмені звичайним способом. Печінку обробити, видаливши плівки і жовчні протоки, порізати соломкою і обсмажити на олії, додати подрібнену цибулину, терту моркву і обсмажити все разом. У підготовлені горщики викласти печінкову засмажку, 10 пельменів, приправити сіллю та прянощами, залити горщики по плічка гарячою водою або бульйоном. Із тіста зробити коржики, накрити ними горщики і поставити в розігріту духовку. Як тільки пар прорве тісто на горщику - страва готова.

салаты с буряком

Мультиварка Philips: рецепты первых блюд с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.

Рецепты пончиков на кефиреМультиварка Рецепты Творожен. Авторские рецепты

Закупка-продажа сельхозпродукции: рецепты пошагово с фото. Лазанья из мацы.

www.recepti.biz.ua американская кухня

Сайт кулинарной телепередачи готовим дома на канале стб. Кулинария рецепты кулинарные сайты.