Пельмені у духовці, запечені з печінкою
- Пельмені 900 г
- Печінка 300 г
- Сметана 200 г
- Томатна паста 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Бульйон м´ясний
- Масло вершкове
Пельмені відварити у підсоленій киплячій воді зі спеціями 2 хвилини.
У керамічну форму на дно покласти трохи вершкового масла.
Поетапно зварені пельмені.
Печінку порізати тонкими смужками.
Цибулю порізати дрібно, кинути на сковороду з олією.
Швидко обсмажити цибулю, додати печінку, посолити трохи і теж швидко обсмажити.
Бульйон закип'ятити.
Сметану змішати з томатом, додати трохи бульйону.
Печінку викласти на пельмені, полити соусом.
Залити бульйоном, поставити в гарячу духовку і тушкувати хвилин 20-30.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты новинки рецепты.
Проверенные рецепты постных блюд - рецепт борща украинского. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кондитерские формы: кокосовые кексы рецепт.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат с свежими шампиньонами. Семена почтой, в том числе редкие.
Бисквитный маковый торт recepti.biz.ua
Кулинарный поединок сайт. Реестр кулинарных сайтов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter