Пельмені по-сахалінськи

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
734 Пельмені по-сахалінськи
Фото - Пельмені по-сахалінськи
інгредієнти:
  • Водa (тепла) 1 скл.
  • Яйце 2 шт.
  • Борошно пшеничне 500 г
  • Консерви рибні (Горбуша натуральна у власному соку) 2 бан.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Цибуля зелена 1 пуч.
  • Кріп 1 пуч.

Пельмені по-Сахалінськ інгредієнти

Тісто. Налити воду теплу в миску, додати яйця і все ретельно розмішати.

Пельмені по-Сахалінськ Додати борошно і замісити тісто.

Тісто місити, доки не перестане липнути до рук.

фото Пельмені по-Сахалінськ Начинка.

Горбушу викласти в миску, пом'яти виделкою, щоб вийшов фарш.

Цибулю ріпчасту, дрібно порізану, і цибулю зелену додати до горбуші. Все перемішати.

Пельмені по-Сахалінськ Водa Потім шматочок тіста тонко розкачати і вирізати формочкою кружечки.

На кожен шматочок покласти начинку і зробити гарну квіточку.

Пельмені по-Сахалінськ Яйце

Пельмені по-Сахалінськ Мукапшенічная Потім пельмені відварити в трохи підсоленій воді і подати на стіл, посипавши кропом.

Мясные салаты к новогоднему столуМясных, фруктовых и экзотических салатов

Авокадо салат рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Рецепты здоровой выпечки - украинская выпечка рецепты с фото. Готовим со вкусом.

www.recepti.biz.uaПольское турагентство. Польская светотехническая продукция

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter