Пельмені по-сахалінськи
- Водa (тепла) 1 скл.
- Яйце 2 шт.
- Борошно пшеничне 500 г
- Консерви рибні (Горбуша натуральна у власному соку) 2 бан.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Кріп 1 пуч.
Тісто. Налити воду теплу в миску, додати яйця і все ретельно розмішати.
Додати борошно і замісити тісто.
Тісто місити, доки не перестане липнути до рук.
Начинка.
Горбушу викласти в миску, пом'яти виделкою, щоб вийшов фарш.
Цибулю ріпчасту, дрібно порізану, і цибулю зелену додати до горбуші. Все перемішати.
Потім шматочок тіста тонко розкачати і вирізати формочкою кружечки.
На кожен шматочок покласти начинку і зробити гарну квіточку.
Потім пельмені відварити в трохи підсоленій воді і подати на стіл, посипавши кропом.
Мясные салаты к новогоднему столуМясных, фруктовых и экзотических салатов
Авокадо салат рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты здоровой выпечки - украинская выпечка рецепты с фото. Готовим со вкусом.
www.recepti.biz.uaПольское турагентство. Польская светотехническая продукция
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter