Пельмені по-корейськи

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
742 Пельмені по-корейськи
Фото - Пельмені по-корейськи
інгредієнти:
  • М´ясо 600 г
  • Цибуля ріпчаста 200 г
  • Перець червоний (мелений)
  • Сіль
  • Вода (тепла) 250 г
  • Борошно 350 г

М'ясо і цибулю пропустити через м'ясорубку, заправити сіллю, перцем і ретельно перемішати.

Із борошна і води замісити круте тісто, розгорнути його товщиною 2-3 мм, вирізати кружечки діаметром 6-8 см, у центр покласти фарш, защипати пельмені. Щоб вони краще приготувалися, перед варінням покласти в холодильник на півгодини.

Потім укласти їх рядами або на змащені жиром грати, або в пароварку, і відварити.

Час приготування 10-12 хв.

Подавати із соєвим соусом.

Приготовьте полезные салаты: салат с сердцем и горошком. Рецепт Бисквита В Мультиварке.

кулинарные рецепты Рождества

www.recepti.biz.ua Рыбный салат из Горбуши

Салат с Курицей и маринованными грибамиПриготовьте полезный горячий салат с Курицей и яблоками без майонеза

Рецепт легкого блюда тут

пляцки рецепти фото

Майонез калорийность 1 столовая ложкаКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на