Пельмені по-корейськи
- М´ясо 600 г
- Цибуля ріпчаста 200 г
- Перець червоний (мелений)
- Сіль
- Вода (тепла) 250 г
- Борошно 350 г
М'ясо і цибулю пропустити через м'ясорубку, заправити сіллю, перцем і ретельно перемішати.
Із борошна і води замісити круте тісто, розгорнути його товщиною 2-3 мм, вирізати кружечки діаметром 6-8 см, у центр покласти фарш, защипати пельмені. Щоб вони краще приготувалися, перед варінням покласти в холодильник на півгодини.
Потім укласти їх рядами або на змащені жиром грати, або в пароварку, і відварити.
Час приготування 10-12 хв.
Подавати із соєвим соусом.
Приготовьте полезные салаты: салат с сердцем и горошком. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
www.recepti.biz.ua Рыбный салат из Горбуши
Салат с Курицей и маринованными грибамиПриготовьте полезный горячий салат с Курицей и яблоками без майонеза
Рецепт легкого блюда тут
Майонез калорийность 1 столовая ложкаКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter