Пельмені по-китайськи

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
792 Пельмені по-китайськи
Фото - Пельмені по-китайськи
інгредієнти:
  • Борошно пшеничне 300 г
  • Вода 300 мл
  • Капуста пекінська 300 г
  • Фарш 300 г
  • Імбир 0.5 ст.л.
  • Соєвий соус 1 ст.л.
  • Сіль
  • Вино сухе (біле) 0.5 ст.л.

Пельмені по-китайськи Тісто. Борошно всипати в глибоку посудину. Воду закип'ятити і влити в борошно. Замісити тісто. Вимішувати, доки не стане еластичним. Накрити вологою серветкою і залишити підходити 30 хвилин.

Пельмені по-китайськи Листя пекінської капусти обдати окропом, щоб стали м'якими і подрібнити.

фото Пельмені по-китайськи Змішати капусту з фаршем. Додати соєвий соус, тертий імбир, сіль, вино.

Пельмені по-китайськи Тісто розкачати в ковбаску, нарізати на шматочки.

Пельмені по-китайськи Розкачати в дуже тонкі коржі. На середину викласти фарш.

Пельмені по-китайськи Защипати краї.

Пельмені по-китайськи Смажити на сковороді з нагрітою олією з усіх боків до золотистої скоринки на середньому вогні.

Пельмені по-китайськи Можна зварити у пароварці. Варити 25 хвилин. Можна відварити як звичайні пельмені. 

 

Банош рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Кулинарные рецепты от Tramontina: бите скло десерт рецепт.

Как приготовить летний салат - салати до нового року. Сборники Клипов (Рок, метал и тд.

recepti.biz.uaоладьи как в детском саду

Летние салаты из Курицы с фото. Салат из копчёной Курицы.

Заказать торт на свадьбу - украшения для торта из крема.

Вкусные салаты и очень нежные - сайт кулинарный. Готовим со вкусом.