Пельмені по-китайськи
- Борошно пшеничне 300 г
- Вода 300 мл
- Капуста пекінська 300 г
- Фарш 300 г
- Імбир 0.5 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Сіль
- Вино сухе (біле) 0.5 ст.л.
Тісто. Борошно всипати в глибоку посудину. Воду закип'ятити і влити в борошно. Замісити тісто. Вимішувати, доки не стане еластичним. Накрити вологою серветкою і залишити підходити 30 хвилин.
Листя пекінської капусти обдати окропом, щоб стали м'якими і подрібнити.
Змішати капусту з фаршем. Додати соєвий соус, тертий імбир, сіль, вино.
Тісто розкачати в ковбаску, нарізати на шматочки.
Розкачати в дуже тонкі коржі. На середину викласти фарш.
Защипати краї.
Смажити на сковороді з нагрітою олією з усіх боків до золотистої скоринки на середньому вогні.
Можна зварити у пароварці. Варити 25 хвилин. Можна відварити як звичайні пельмені.
Банош рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Кулинарные рецепты от Tramontina: бите скло десерт рецепт.
Как приготовить летний салат - салати до нового року. Сборники Клипов (Рок, метал и тд.
recepti.biz.uaоладьи как в детском саду
Летние салаты из Курицы с фото. Салат из копчёной Курицы.
Заказать торт на свадьбу - украшения для торта из крема.
Вкусные салаты и очень нежные - сайт кулинарный. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter