Пельмені по-китайськи
788
інгредієнти:
- Тісто пельменне 400 г
- Яйце куряче 3 шт.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Гриби свіжі (печериці) 250 г
- Селера черешкова 1 пуч.
- Крабові палички 1 пач.
- Соєвий соус
- Олія
- Прянощі
- Оцет винний 100 мл
- Перець червоний пекучий 100 г
Із борошна, 1 яйця і води зробити звичайне пельменне тісто, розділити на кілька частин. Залишити на 30 хвилин. Зробити начинку.
Гриби і селеру дрібно порізати.
Обсмажити в олії хвилин 5 із соєвим соусом і прянощами.
Цибулю дрібно порізати, обсмажити в олії, додати туди збиті яйця, соєвий соус, прянощі, щоб вийшло щось на зразок яєчні.
Крабові палички подрібнити.
Зліпити пельмені. Варити приблизно по 8-10 хв.
Перець змолоти, обсмажити із олією.
Перекласти в окрему посудину перець і оцет.
Пельмені вмочати в оцет, потім у перець.
Рецепты консервация овощей http://recepti.biz.ua
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Домашний майонезКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі