Пельмені курячі особливі
- Яйце 1 шт.
- Вода (кип´ячена холодна) 250 г
- Сіль 1.5 ч.л.
- Борошно
- Грудка куряча 500 г
- Сало (свиняче) 150 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Перець чорний (горошком) 0.5 ч.л.
- Базилік (сушений) 0.5 ч.л.
- Куркума 0.25 ч.л.
Тісто. Куряче яйце збити з сіллю, додати холодну кип'ячену воду і продовжити збивати. Потім додати борошна стільки, скільки забере суміш, щоб вийшло м'яке еластичне тісто. Залишити на п'ять хвилин.
Фарш. Курячу грудку нарізати на невеликі шматочки і, разом з попередньо підготовленою цибулею, подрібнити в кухонному комбайні. Потім у подрібнений фарш додати свиняче сало. І також подрібнити в комбайні.
У процесі подрібнення додати приготовлену приправу із звичайних інгредієнтів. У керамічну або дерев'яну ступку, відповідно до рецептури, насипати перець горошком і розтерти його до порошку. Потім сіль, яку також розтерти до порошку. До цієї основи додати базилік, куркуму і так само розтерти до порошку.
Тісто розкачати, нарізати на кружечки, квадратики або розстелити на спеціальній решітці, начинити фаршем, зліпити і відварити.
Рецепт похудения в одной капсуле: салат святковий рецепт.
Вкуснейшие рецепты тут: торт вышиванка рецепт.
Арахисовое масло фотоПоcтавки арахисовой пасты
Книга кулинарных рецептов - кулинария с пошаговыми фотографиями.
Немецкие кухни: немецкая кухня рецепты с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Простые рецепты блюд: чанахи рецепт. Невероятно вкусные рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter