Пельмені курячі особливі

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
986 Пельмені курячі особливі
Фото - Пельмені курячі особливі
інгредієнти:
  • Яйце 1 шт.
  • Вода (кип´ячена холодна) 250 г
  • Сіль 1.5 ч.л.
  • Борошно
  • Грудка куряча 500 г
  • Сало (свиняче) 150 г
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Перець чорний (горошком) 0.5 ч.л.
  • Базилік (сушений) 0.5 ч.л.
  • Куркума 0.25 ч.л.

Тісто. Куряче яйце збити з сіллю, додати холодну кип'ячену воду і продовжити збивати. Потім додати борошна стільки, скільки забере суміш, щоб вийшло м'яке еластичне тісто. Залишити на п'ять хвилин.

Фарш. Курячу грудку нарізати на невеликі шматочки і, разом з попередньо підготовленою цибулею, подрібнити в кухонному комбайні. Потім у подрібнений фарш додати свиняче сало. І також подрібнити в комбайні.

У процесі подрібнення додати приготовлену приправу із звичайних інгредієнтів. У керамічну або дерев'яну ступку, відповідно до рецептури, насипати перець горошком і розтерти його до порошку. Потім сіль, яку також розтерти до порошку. До цієї основи додати базилік, куркуму і так само розтерти до порошку.

Тісто розкачати, нарізати на кружечки, квадратики або розстелити на спеціальній решітці, начинити фаршем, зліпити і відварити.

 

 

Рецепт похудения в одной капсуле: салат святковий рецепт.

Вкуснейшие рецепты тут: торт вышиванка рецепт.

Арахисовое масло фотоПоcтавки арахисовой пасты

Книга кулинарных рецептов - кулинария с пошаговыми фотографиями.

Немецкие кухни: немецкая кухня рецепты с фото. Поможем выйти замуж в Германию.

Простые рецепты блюд: чанахи рецепт. Невероятно вкусные рецепты блюд.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter