Пельмені "Кубань"
- Курячі потрошки (печінка, серце) 250 г
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Зелень свіжа
- Пельмені
Поставити на вогонь воду на пельмені і сковороду з вершковим маслом, нарізати цибулю, моркву і потрошки.
Обсмажити овочі та потрошки, укинути пельмені, варити до напівготовності, увімкнути духовку. Варити пельмені 1,5 хвилини.
Потрошки посолити і заправити сметаною. Можна додати трохи кетчупу або томатної пасти. Приготувати горщики, швидко нарізати зелень.
Розкласти пельмені порціями по горщиках (штук 10-15, в залежності від розміру пельменя), зверху розкласти порівну потрошки і додати бульйон (по 3 столових ложки), в якому варилися пельмені, засипати зеленню і в духовку.
Ще кілька хвилин почекати, щоб пельмені прогрілися в горщиках.
Рецепты тортов - рецепт фасолевого торта.
Купить кондитерку: торт дитячий на день народження. Топперы для тортов.
Картошка В Мультиварке Рецепты - салат гурман рецепт фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter