Пельмені із редиски
721
інгредієнти:
- Борошно 3 скл.
- Яйце 1 шт.
- Суміш теплої води і молока 1 скл.
- Сіль 1.5 ч.л.
- Олія рослинна 1.5 ч.л.
- Редиска 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кріп 1 пуч.
- Зелень (петрушка і селера)
- Часник
Замісити пельменне тісто (борошно, яйце, суміш теплої води і молока, сіль, олія). Зробити кружечки.
Покласти на кожен кружечок трохи начинки, защипати краї. Для начинки цибулю, кріп, зелень, часник дрібно порізати, а редиску натерти на крупній тертці або подрібнити комбайном.
Зварити як звичайні пельмені. Посолити. Їсти із маслом та сметаною або майонезом.
Тыква Горлянка бронза - пирог из тыквы. Тыква купить почтой.
ЗдесьУзнай как готовить правильный плов! Понятные пошаговые рецепты с фото
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі