Пельмені із м'ясом та капустою

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
974 Пельмені із м'ясом та капустою
Фото - Пельмені із м'ясом та капустою
інгредієнти:
  • Борошно 3 скл.
  • Вода (кип´ячена) 1.5 скл.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Сіль 1 ч.л.
  • М´ясо 250 г
  • Капуста білоголова 250 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Цукор 0.5 ч.л.
  • Перець чорний

Пельмешки з м'ясом і капустою інгредієнти Борошно просіяти і замісити тісто в каструлі або на столі. Спочатку з борошна зробити гірку, а всередині заглиблення, у яке влити підігріту до 30-35°С склянку води, яйця, сіль. Коли тісто придбає однорідну консистенцію, витримати його 30-40 хвилин.

М'ясо, смажену капусту, цибулю подрібнити в м'ясорубці. Додати сіль, перець. 1/2 ч. л. цукру розчинити в 0,5 склянці води і додати у фарш. Потім все ретельно перемішати і фарш злегка відбити.

Пельмешки з м'ясом і капустою Готове тісто розгорнути в пласт товщиною 1,5-2 см. Зробити заготовки для пельменів, потім покласти на них фарш (приблизно 0,5 ч. л.) і зліпити.

фото Пельмешки з м'ясом і капустою Утворені пельмені укласти на посипану борошном дошку і поставити в холодне місце.

Пельмешки з м'ясом і капустою Борошно Варити до готовності.

recepti.biz.uaСоусы и приправы на основе сои, информация о составе. Производство соусов

Рецепты капусты пелюсткиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Tramontina посуда - посуда для квашения капусты. Капуста выращивание.

Рецепт салата с зеленью на английском языке. Рецепт салата тещин язык.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter