Пельмені із м'ясом та капустою
- Борошно 3 скл.
- Вода (кип´ячена) 1.5 скл.
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль 1 ч.л.
- М´ясо 250 г
- Капуста білоголова 250 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Цукор 0.5 ч.л.
- Перець чорний
Борошно просіяти і замісити тісто в каструлі або на столі. Спочатку з борошна зробити гірку, а всередині заглиблення, у яке влити підігріту до 30-35°С склянку води, яйця, сіль. Коли тісто придбає однорідну консистенцію, витримати його 30-40 хвилин.
М'ясо, смажену капусту, цибулю подрібнити в м'ясорубці. Додати сіль, перець. 1/2 ч. л. цукру розчинити в 0,5 склянці води і додати у фарш. Потім все ретельно перемішати і фарш злегка відбити.
Готове тісто розгорнути в пласт товщиною 1,5-2 см. Зробити заготовки для пельменів, потім покласти на них фарш (приблизно 0,5 ч. л.) і зліпити.
Утворені пельмені укласти на посипану борошном дошку і поставити в холодне місце.
Варити до готовності.
recepti.biz.uaСоусы и приправы на основе сои, информация о составе. Производство соусов
Рецепты капусты пелюсткиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Tramontina посуда - посуда для квашения капусты. Капуста выращивание.
Рецепт салата с зеленью на английском языке. Рецепт салата тещин язык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter