Пельмені із м'ясом, капустою і грибами
- Борошно пшеничне 2 скл.
- Молоко 0.5 скл.
- Вода 0.6 скл.
- Сіль
- Олія рослинна 1 ч.л.
- Яйце 1 шт.
- Яловичина 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Капуста білоголова 200 г
- Гриби 200 г
- Перець
Тісто. Змішати 1/3 скл. води з молоком і сіллю. Висипати борошно на стіл гіркою, зробити поглиблення, розбити яйце, поступово додати до борошна воду з молоком. Замісити тісто. У кінці додати олію.
Начинка.
Гриби відварити у підсоленій воді, остудити, дрібно-дрібно порізати і обсмажити на олії до готовності.
Яловичину пропустити з цибулею через м'ясорубку, додати дрібно нашатковану капусту (попередньо трохи протушкувати), 1/4 скл. води, гриби, сіль, перець. Все ретельно перемішати і готувати пельмені звичайним способом.
Скороварки для приготовления каши: плов рецепт приготовления. Приготовь вкусный плов! Легко.
Рецепт бисквитного рулета с кремомРецепты и советы. Кулинарные рецепты
recepti.biz.uaТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Картошка В Мультиварке Рецепты: блины с грибами рецепт с фото. Очень вкусные быстрые блины.
recepti.biz Кулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Кулинарные рецепты сайт. Кулинарный сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter