Пельмені із грибами у горщику
- Вода 1.5 л
- Пельмені 36 шт.
- Гриби (лисички мариновані) 1 бан.
- Олія рослинна
- Капуста брюссельська (цвітна) 150 г
- Квасоля (стручкова) 150 г
- Перець болгарський 150 г
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Лавровий лист 2 шт.
- Перець чорний горошком 3 шт.
- Помідор 1 шт.
Цибулю очистити і крупно порізати, покласти в каструльку, додати капусту, квасолю, перець. Залити овочі водою, довести до кипіння, додати лавровий лист, перець горошком і посолити. Варити 20 хвилин.
У сковороді обсмажити до рум'яної скоринки пельмені.
Розкласти їх по горщиках.
У цій же олії обсмажити лисички, попередньо зливши маринад, додати до них дрібно порубаний помідор, ще трохи обсмажити.
Розкласти гриби по горщиках.
Відвар процідити. Овочі розкласти по горщиках.
Поперчити, приправити і залити відваром.
Поставити горщики у розігріту до 180-200°С духовку хвилин на 30.
Можна додати зеленої цибулі і присмачити сметаною.
Осетинские пироги на заказ - рецепт фасолевого торта. Вкуснейшие рецепты тут.
Как приготовить летний салат - рецепт салата с каперсами. Рецепты для пекарни.
Приготовление борща на английском языкеСоветы, статьи и материалы для изучения английского языка
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - кекс без масла и маргарина.
Рецепты для пароварки, вкусно - салаты праздничные рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter