Пельмені із бринзою
- Яйце куряче 1 шт.
- Вода 200 мл
- Борошно пшеничне 400 г
- Сіль 1 ч.л.
- Шафран (порошок) 0.5 ч.л.
- Бринза 150 г
- Картопля 2 шт.
- Зелень (петрушка)
- Перець чорний мелений
Замісити тісто (яйце, вода, борошно, сіль, шафран). Перед замісом шафран розчинити у воді, щоб він рівномірно розподілився по тісту. Можна зробити це руками, а можна і у хлібопічці у режимі "тісто".
Начинка. У блендері добре подрібнити бринзу, варену картоплю, зелень. Найголовніше, щоб бринза була не дуже солона.
У фарш додати трохи меленого чорного перцю, якщо потрібно - солі.
Наліпити пельмені.
Тісто розділити на дві частини. Одну розкачати в прямокутник і на однаковій відстані викласти на тісто начинку.
Другу частину тіста розкачати так само, накрити зверху лист із начинкою. Ножем-коліщатком розрізати тісто на квадратики або прямокутники. Все це можна розрізати і простим ножем, але тільки гострим. Перевірити краї пельменів, щоб всі були склеєні між собою.
Варити пельмені в підсоленій воді. Готові пельмені подавати з маслом і посипати тертою бринзою (трохи).
Салаты с редькой рецепты с фотоРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты для пекарни: рецепт салата с каперсами. Готовим со вкусом.
Рецепты приготовления еды для микроволновки http://recepti.biz.ua
Майонез творожныйРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter