Пельмені "Домашні"
- Борошно 1 кг
- Яйце 4 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Вода холодна 1.5 скл.
- Молоко холодне 0.5 скл.
- Сіль
- Свинина 600 г
- Яловичина 400 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Часник 3 зуб.
- Вершки (20%) 200 мл
Борошно просіяти із сіллю, у гірці зробити поглиблення, туди розбити яйця, вимішувати тісто, поступово додаючи решту рідини.
Тісто повинне вийти пружним, пластичним і не прилипати до рук.
Перед ліпленням залишити тісто на годину-півтори постояти, загорнувши його у вологу серветку.
М'ясо прокрутити 2 рази, на другий раз у фарш додати цибулю, часник. Потім посолити, поперчити.
Потім почати вимішувати, поступово додаючи вершки. Вимішати фарш до однорідної маси, щоб не було грудочок.
Зліпити пельмені.
Тісто розкотити тонким шаром, склянкою із тонкими краями або від руки вирізати кружечки, на середину покласти м'ясну начинку - повна кавова або неповна чайна ложка. Краї зліпити.
Готові пельмені скласти на посипану борошном дошку і відправити в морозилку.
Після заморозки пельмені відварити в підсоленій воді з додаванням лаврового листа.
ТутРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты тортов - ореховый торт без муки рецепт.
Духовые шкафы - рецепт мясо с черносливом в духовке. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Как правильно приготовить соус бешамель видеокак правильно приготовить соус бешамель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter