Пельмені
- Борошно 600 г
- Вода 200 мл
- Сіль 0.5 ч.л.
- Фарш м´ясний (свинина + яловичина) 350 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець чорний
Борошно просіяти, зробити поглиблення, влити воду, додати сіль.
Замісити тісто. Покласти у пакет і залишити на 30 хв.
У готовий фарш додати подрібнену цибулю, сіль і перець.
Розгорнути тісто як можна тонше, але не до прозорості.
Вирізати склянкою кружечки.
Розкласти фарш.
Зліпити пельмені.
Варити пельмені в підсоленій воді 5-7 хв.
Шкатулки шкатулки для украшений - салат малахитовая шкатулка. Очень вкусные салатики! Простые.
Салати з курячого мясасалати з курячого мяса
Рецепт прготовления Украинского борща с голушками. Приготовления Украинского борща рецепты.
кулинария с пошаговыми фотографиями
Кофейный кекс рецепт на кефиреУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепт пицца маргаритаРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Помощь психолога - психолог лариса ренар.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter