Пельмені "1001 рецепт"
- М´ясо (свинина) 1 кг
- М´ясо (яловичина) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Сіль
- Перець
- Вода холодна 1 л
- Яйце 2 шт.
- Борошно пшеничне
Тісто. У крижану воду додати сіль і яйця. Перемішати. Додати просіяне борошно. Тісто виходить крутим. Ретельно перемішати. Покласти в поліетиленовий пакет або в мокрий рушник. Покласти в холодильник на 40-60 хв.
Фарш: перекрутити свинину (якщо свинина пісна додати сало) і яловичину, додати цибулю. Ретельно перемішати, додати сіль, перець. Додати у фарш грам 100-150 холодної води, перемішати. Фарш готовий.
Дістати тісто із холодильника, відрізати невеликий шматочок. Розгорнути тісто в пласт. Пельменницю щедро посипати борошном, розкатаний пласт тіста покласти на пельменницю. Фарш покласти у заглиблення. Другий пласт розкачаного тіста покласти зверху. Закачати качалкою. Готові пельмені укласти на лист посипаний борошном.
Закип'ятити воду, у киплячу воду додати сіль, укинути пельмені. Варити, як закиплять додати грам 50 холодної води, варити і так 3 рази, коли пельмені спливли - готові. Витягнути на тарілку, додати вершкового масла.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рыбные салаты. Рецепты с малиной.
Кулинарные рецепты с фотографиямиРецепты и советы. Кулинарная энциклопедия
рецепты блюд для приготовления в микроволновке
Мясные салаты с грибами на праздничный столМясные консервы. Производство мясной продукции
Рецепт Кекса В Мультиварке - пирог со шпинатом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter