Пельмені "1001 рецепт"

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
766 Пельмені "1001 рецепт"
Фото - Пельмені
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина) 1 кг
  • М´ясо (яловичина) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Сіль
  • Перець
  • Вода холодна 1 л
  • Яйце 2 шт.
  • Борошно пшеничне

Пельмені

Пельмені

Тісто. У крижану воду додати сіль і яйця. Перемішати. Додати просіяне борошно. Тісто виходить крутим. Ретельно перемішати. Покласти в поліетиленовий пакет або в мокрий рушник. Покласти в холодильник на 40-60 хв.

Фарш: перекрутити свинину (якщо свинина пісна додати сало) і яловичину, додати цибулю. Ретельно перемішати, додати сіль, перець. Додати у фарш грам 100-150 холодної води, перемішати. Фарш готовий.

Дістати тісто із холодильника, відрізати невеликий шматочок. Розгорнути тісто в пласт. Пельменницю щедро посипати борошном, розкатаний пласт тіста покласти на пельменницю. Фарш покласти у заглиблення. Другий пласт розкачаного тіста покласти зверху. Закачати качалкою. Готові пельмені укласти на лист посипаний борошном.

Закип'ятити воду, у киплячу воду додати сіль, укинути пельмені. Варити, як закиплять додати грам 50 холодної води, варити і так 3 рази, коли пельмені спливли - готові. Витягнути на тарілку, додати вершкового масла.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рыбные салаты. Рецепты с малиной.

Кулинарные рецепты с фотографиямиРецепты и советы. Кулинарная энциклопедия

рецепты блюд для приготовления в микроволновке

Мясные салаты с грибами на праздничный столМясные консервы. Производство мясной продукции

Рецепт Кекса В Мультиварке - пирог со шпинатом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter