Пельмень "Експериментальний"
- Борошно пшеничне 2 скл.
- Вода 100 мл
- Сіль
- Яйце куряче 1 шт.
- Фарш (свинячий) 300 г
- Молоко 2 ст.л.
- Приправа (перець чорний, суміш італійських трав)
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вершки (10%) 300 мл
- Томатна паста 2 ст.л.
- Сир (голландський) 50 г
Замісити тісто. У просіяне борошно влити крижану воду, додати 0,5 ч. ложки солі, одне яйце і добре перемішати. Залишити тісто хвилин на тридцять під харчовою плівкою доходити.
У м'ясний фарш додати прокручену цибулину, молоко, сіль, перець, і прибрати його в морозилку хвилин на п'ять, щоб при ліпленні молоко не випливало і не заважало.
Зліпити звичайні пельмені і зробити один гігантський. Для цього, розкатавши тісто, узяти найбільшу за діаметром тарілку і вирізати коло.
Далі зліпити пельмень.
Змішати вершки з томатною пастою, посолити і додати приправ. Викласти пельмень у форму, залити вершками. Духовку розігріти до 180 градусів і відправити пельмень туди на 20 хвилин.
Потім посипати його тертим сиром і залишити доходити в духовці ще на 20 хвилин.
Готовим со вкусом - салати рецепти з фото. Таких салатов вы не еще ели.
Формы для создания печенья - печень рецепт. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Как приготовить пирог из тыквы в духовкекак приготовить пирог из тыквы
Рецепты салата из морепродуктов. Рецепт салата из морепродуктов.
Рецепты грузинской кухни - чанахи рецепт. Невероятно вкусные рецепты блюд.
ТутРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter