Пельмень "Експериментальний"

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
858 Пельмень "Експериментальний"
Фото - Пельмень
інгредієнти:
  • Борошно пшеничне 2 скл.
  • Вода 100 мл
  • Сіль
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Фарш (свинячий) 300 г
  • Молоко 2 ст.л.
  • Приправа (перець чорний, суміш італійських трав)
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Вершки (10%) 300 мл
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Сир (голландський) 50 г

Пельмень Замісити тісто. У просіяне борошно влити крижану воду, додати 0,5 ч. ложки солі, одне яйце і добре перемішати. Залишити тісто хвилин на тридцять під харчовою плівкою доходити.

Пельмень У м'ясний фарш додати прокручену цибулину, молоко, сіль, перець, і прибрати його в морозилку хвилин на п'ять, щоб при ліпленні молоко не випливало і не заважало.

фото Пельмень Зліпити звичайні пельмені і зробити один гігантський. Для цього, розкатавши тісто, узяти найбільшу за діаметром тарілку і вирізати коло.

Пельмень Далі зліпити пельмень.

Пельмень Змішати вершки з томатною пастою, посолити і додати приправ. Викласти пельмень у форму, залити вершками. Духовку розігріти до 180 градусів і відправити пельмень туди на 20 хвилин.

Пельмень Потім посипати його тертим сиром і залишити доходити в духовці ще на 20 хвилин.

Пельмень

Пельмень

Готовим со вкусом - салати рецепти з фото. Таких салатов вы не еще ели.

Формы для создания печенья - печень рецепт. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Как приготовить пирог из тыквы в духовкекак приготовить пирог из тыквы

Рецепты салата из морепродуктов. Рецепт салата из морепродуктов.

Рецепты грузинской кухни - чанахи рецепт. Невероятно вкусные рецепты блюд.

ТутРецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter