Парові хінкалі

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
694 Парові хінкалі
Фото - Парові хінкалі
інгредієнти:
  • Борошно пшеничне 500 г
  • Сіль
  • Дріжджі 2 ч.л.
  • М´ясо 500 г
  • Горіхи волоські 25 шт.
  • Помідор 5 шт.
  • Часник
  • Олія рослинна
  • Картопля 6 шт.

Парнойхінкал інгредієнти Замісити тісто (борошно, сіль, дріжджі, тепла вода), нехай тісто підійде.

Зварити м'ясо. Коли тісто буде готове, розділити його на круги (розміром в кулак).

Парнойхінкал Розкачати корж в пласт, посипати зверху сіллю і травичкою міркімура, потім змастити олією.

фото Парнойхінкал

Парнойхінкал Борошно пшеничне Звернути змащені пласти в рулет і розрізати по 5см, з одного боку скріпити край.

Парнойхінкал Сіль Змастити мантоварку олією і перекласти хінкалі, щоб вони не дотикалися один до одного.

Парнойхінкал Дріжджі Варене м'ясо і картоплю перекласти на тарілку.

Парнойхінкал М'ясо Поставити мантоварку на вогонь на 40 хвилин.

Парнойхінкал Горіхи волоські Через 40 хвилин все готово.

Парнойхінкал Помідори Соус: помідори перетерти і обсмажити на олії, приготувати томат, у остиглу масу додати часник пропущений через прес.

Парнойхінкал Часник Подрібнити горіхи, додати трохи солі і залити гарячим бульйоном, додати часник пропущений через прес.

Парнойхінкал Масло рослинне

 

 

Ржаная закваска рецепт от кухаркиПриготовьте дома настоящий йогурт с заквасками Yogurton. Заказ доставки

Кухни от лучших производителей - изысканные рецепты французской кухни.

Готовим дома. Рецепты с фото - рецепты пудингов для детей.

Рецепты приготовления канапе. Приготовление канапе.

Как приготовить вкусный шашлык: рецепты пошагово с фото. Готовим со вкусом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter