Парові хінкалі
- Борошно пшеничне 500 г
- Сіль
- Дріжджі 2 ч.л.
- М´ясо 500 г
- Горіхи волоські 25 шт.
- Помідор 5 шт.
- Часник
- Олія рослинна
- Картопля 6 шт.
Замісити тісто (борошно, сіль, дріжджі, тепла вода), нехай тісто підійде.
Зварити м'ясо. Коли тісто буде готове, розділити його на круги (розміром в кулак).
Розкачати корж в пласт, посипати зверху сіллю і травичкою міркімура, потім змастити олією.
Звернути змащені пласти в рулет і розрізати по 5см, з одного боку скріпити край.
Змастити мантоварку олією і перекласти хінкалі, щоб вони не дотикалися один до одного.
Варене м'ясо і картоплю перекласти на тарілку.
Поставити мантоварку на вогонь на 40 хвилин.
Через 40 хвилин все готово.
Соус: помідори перетерти і обсмажити на олії, приготувати томат, у остиглу масу додати часник пропущений через прес.
Подрібнити горіхи, додати трохи солі і залити гарячим бульйоном, додати часник пропущений через прес.
Ржаная закваска рецепт от кухаркиПриготовьте дома настоящий йогурт с заквасками Yogurton. Заказ доставки
Кухни от лучших производителей - изысканные рецепты французской кухни.
Готовим дома. Рецепты с фото - рецепты пудингов для детей.
Рецепты приготовления канапе. Приготовление канапе.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты пошагово с фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter