"Панама-Мама"
- Тісто листкове дріжджове 2 упак.
- Філе курки 500 г
- Гриби (опеньки) 100 г
- Кукурудза (заморожена) 100 г
- Горошок зелений (заморожений) 100 г
- Помідор 3 шт.
- Сир твердий 150 г
- Майонез 2 ст.л.
- Кетчуп 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець
- Приправа (для курки)
- Яйце куряче 1 шт.
Начинка.
Дрібно порізати куряче м'ясо, посолити, поперчити, покласти приправу, обсмажити на олії протягом 10-15 хвилин (до випаровування рідини).
В окремій сковороді обсмажити разом на олії гриби, горошок, кукурудзу (також до випаровування рідини), посолити.
Із помідорів зняти шкірку, видалити насіння і порізати шматочками.
Сир натерти на середній тeртці.
Курку та овочево-грибну суміш остудити, додати до неї помідори і сир, кетчуп, майонез, обережно перемішати.
Розморожене тісто розкачати на посипаному борошном столі, блюдцем вирізати вісім кіл.
Деко змастити олією, покласти половину кіл із тіста.
Викласти начинку на тісто.
Збити яйце.
Краї тіста змастити яйцем.
Накрити тісто з начинкою іншою половинкою, краї притиснути виделкою.
Зверху вироби змастити яйцем.
Випікати в попередньо нагрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин на середньому рівні.
пошаговые фото рецепты праздничных блюд
Мультиварки для выпечки: новогодний кекс рецепт.
Медовик рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Мастер шеф рецепты журналВкусные быстрые и простые Рецепты Соусов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter