Овочевий торт

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1140 Овочевий торт
Фото - Овочевий торт
інгредієнти:
  • Борошно 2 скл.
  • Яйце 1 шт.
  • Вода 0.5 скл.
  • Сіль
  • Тунець в олії 1 бан.
  • Паштет печінковий 1 бан.
  • Кетчуп
  • Майонез 1 бан.
  • Спаржа консервована 1 бан.
  • Яйця варені 2 шт.
  • Морква варена 1 скл.
  • Салат листовий 1 шт.
  • Сир тертий 100 г

Для основи потрібно спекти з тіста (борошно, яйце, вода, сіль) звичайного як на пельмені три коржі Можна спекти на сковороді. Але як варіант, зробити тісто на млинці, але додати побільше борошна щоб при випіканні вони були потовстіше. Перший млинець змастити начинкою з будь-якої рибної консерви, додати трохи кетчупу і паштету з печінки. Другий млинець змастити начинкою з варених яєць змішаних з консервованою спаржею і майонезом. Третій млинець змастити дрібно різаним листовим салатом змішаним з морквою вареною та порізаною соломкою з додаванням майонезу і тертого сиру. Боковини торта також обмазати третьою начинкою. Дати просочитися торту близько 2 годин і прибрати в холодильник. Дати охолонути близько години і можна їсти.

Как приготовить вкусный шашлык: салати з серцем. Рецепты салатов на любой вкус.

Салоны кухонной мебели: рецепты индийской кухни. Итальянская коллекция.

Бисквитный маковый торт. Маковый пирог маковый торт рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter