Овочеві оладки
- Кабачок (морква, капуста)
- Яйце 2 шт.
- Борошно 4 ст.л.
- Приправа
- Часник
- Зелень
- Помідор 2 шт.
- Базилік
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
Натерти на крупній тертці кабачки (або інші овочі), додати 2 яйця, сіль на кінчику ножа, вимішати, додати 4-5 ложок борошна і ще раз вимішати. Можна додати карі або суху аджику (на кінчику ножа). На сковороді з добре прогрітою олією смажити невеликі оладки (столова ложка суміші на один). Окремо обсмажити дві цибулини, додати в смажену цибулю дуже дрібно порізані помідори, лавровий лист, тушкувати 2-3 хв. Потім на сковороду викласти шарами оладки, смажену цибулю з помідорами, знову оладки - цибуля з помідорами. Посипати зеленню, тушкувати 5-10 хв у духовці або мікрохвільовій печі. Можна додати трохи гостроти приправами або видавити часник зверху. Можна перед запіканням зробити луночку по центру сковороди і вбити туди сире яйце.
Рецепты салатов на любой вкус - салаты с яблоками рецепты.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - печень с яблоками рецепт. Купить яблоки, цены.
ТутКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter