Оладки з кабачків
- Кабачок 3 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль 1 ч.л.
- Кмин 1 ст.л.
- Часник 4 зуб.
- Борошно пшеничне 5 ст.л.
- Лікер 1 ст.л.
- Оцет (яблучний) 1 ст.л.
- Олія соняшникова 3 ст.л.
- Спеції (для моркви по-корейськи)
На тертці для корейської моркви натерти кабачки, додати сіль, спеції для моркви по-корейськи, кмин, подрібнений часник, лікер, перемішати. Всипати борошно, вбити яйця, влити олію і яблучний оцет. Все добре перемішати.
На розігріту сковорідку влити олію без запаху. Столовою ложкою, щоразу занурюючи в холодну воду, викласти оладки.
Обсмажити їх до золотистого кольору з двох сторін.
Подавати до столу зі сметаною, прикрасивши зеленню.
Рецепты для гурманов от Лефкадии: рецепты первых блюд с фото.
www.recepti.biz.ua праздничные новогодние рецепты блюд
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты новогодних праздничных блюд. Готовим со вкусом.
Готовим со вкусом - рецепт рахат лукума с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Новые рецепты тортов с фото 2015 годаНабор продуктов с рецептами на неделю. Доставка на дом
Медовик рецептРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter