Оладки з кабачків

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
687 Оладки з кабачків
Фото - Оладки з кабачків
інгредієнти:
  • Кабачок 1 шт.
  • Картопля 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Яйце 4 шт.
  • Молоко 50 мл
  • Кріп
  • Сіль
  • Перець (чорний мелений)
  • Часник
  • Борошно 3 ст.л.

Натерти на крупній тертці кабачок, моркву, картоплю та цибулю. Посолити, поперчити, додати часник. Додати молоко, яйця, кріп, 3 столові ложки борошна з гіркою.

Оладки смажити відразу після приготування тіста на сильному вогні на соняшниковій олії по 2 хвилини з кожного боку.

Маса виходить досить рідка, але не треба додавати більше борошна. Можна видалити сік з кабачків після того, як натерти і посолити.

Консервация овощей и фруктовконсервация овощей

Новогодние рецепты блюд. Праздничные новогодние рецепты блюд.

Диетические блюда из говядины рецепты с фотоДиетические продукты. Диетические продукты питания

Холодные закуски в лаваше видеохолодные закуски в лаваше

Рецепты индийской кухни из мясаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Рецепт суп чанахи. Рецепт приготовления чанахи.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter