Оладки з кабачків
- Кабачок 1 шт.
- Картопля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 4 шт.
- Молоко 50 мл
- Кріп
- Сіль
- Перець (чорний мелений)
- Часник
- Борошно 3 ст.л.
Натерти на крупній тертці кабачок, моркву, картоплю та цибулю. Посолити, поперчити, додати часник. Додати молоко, яйця, кріп, 3 столові ложки борошна з гіркою.
Оладки смажити відразу після приготування тіста на сильному вогні на соняшниковій олії по 2 хвилини з кожного боку.
Маса виходить досить рідка, але не треба додавати більше борошна. Можна видалити сік з кабачків після того, як натерти і посолити.
Консервация овощей и фруктовконсервация овощей
Новогодние рецепты блюд. Праздничные новогодние рецепты блюд.
Диетические блюда из говядины рецепты с фотоДиетические продукты. Диетические продукты питания
Холодные закуски в лаваше видеохолодные закуски в лаваше
Рецепты индийской кухни из мясаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепт суп чанахи. Рецепт приготовления чанахи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter