Оладки кабачкові
- Кабачок 2 шт.
- Яйце 1 шт.
- Борошно 3 скл.
- Сода 0.5 ч.л.
- Майонез 2 скл.
- Сіль
- Перець чорний
- Часник
- Зелень
- Олія рослинна
Кабачки очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Додати яйце, майонез, сіль, соду. Все перемішати. Додати тертий зубчик часнику. Коли тісто збільшиться в обсязі, необхідно додати борошно. Кількість борошна може змінюватися в залежності від ступеня вологості м'якоті кабачка. Тісто має вийти такої консистенції як густа сметана, але не крутіше. За бажанням можна додати в тісто чорний мелений перець і зелень (кріп). Випікати на олії в сковороді маленькі оладки. Готові оладки накрити кришкою і дати постояти 5-10 хвилин, тоді вони будуть дуже ніжними. Подавати оладки зі сметаною.
Рецепты Для Мультиварки: бите скло десерт рецепт. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Как приготовить летний салат: мясные салаты. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты в постКалендарь постов. Деяния Святых отцов, посвященных посту
Рецепт Индейка Рождество. Рецепты к Новому году и Рождеству.
Рецепт торта медовикРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепты ягненок к пасхе тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter