Оладки кабачкові

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
704 Оладки кабачкові
Фото - Оладки кабачкові
інгредієнти:
  • Кабачок 2 шт.
  • Яйце 1 шт.
  • Борошно 3 скл.
  • Сода 0.5 ч.л.
  • Майонез 2 скл.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Часник
  • Зелень
  • Олія рослинна

Кабачки очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Додати яйце, майонез, сіль, соду. Все перемішати. Додати тертий зубчик часнику. Коли тісто збільшиться в обсязі, необхідно додати борошно. Кількість борошна може змінюватися в залежності від ступеня вологості м'якоті кабачка. Тісто має вийти такої консистенції як густа сметана, але не крутіше. За бажанням можна додати в тісто чорний мелений перець і зелень (кріп). Випікати на олії в сковороді маленькі оладки. Готові оладки накрити кришкою і дати постояти 5-10 хвилин, тоді вони будуть дуже ніжними. Подавати оладки зі сметаною.

Рецепты Для Мультиварки: бите скло десерт рецепт. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Как приготовить летний салат: мясные салаты. Рецепты салатов на любой вкус.

Рецепты в постКалендарь постов. Деяния Святых отцов, посвященных посту

Рецепт Индейка Рождество. Рецепты к Новому году и Рождеству.

Рецепт торта медовикРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Рецепты ягненок к пасхе тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter