Ньоккі з копчeностями
- Гарбуз 2 кг
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно пшеничне 2.5 скл.
- Ковбаски (мисливські) 2 шт.
- М´ясо (копчене, корейка) 150 г
- Сир твердий (пармезан) 150 г
- Масло вершкове 125 г
- Мак 1 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
Помити гарбуз, розрізати на шматки, очистити від насіння.
Викласти на деко, додати півсклянки води, накрити листом паперу для випічки або фольгою, поставити в розігріту духовку.
Запікати до м'якості (приблизно 30 хвилин).
Готовий гарбуз остудити, очистити від шкірки, скласти в миску і добре розім'яти, можна збити міксером. Додати яйця, сіль, трохи мускатного горіха і чорного меленого перцю, все гарно перемішати і додати борошно, консистенція повинна бути як густа сметана.
Поставити каструлю з водою на вогонь. Коли вода закипить, додати трохи солі і, формуючи двома столовими ложками ньоккі (галушки), опускати їх у киплячу воду штук по 10 за раз.
Коли вони спливуть на поверхню, виймати шумівкою і викладати на деко, застелене папером для духовки.
У невеликій каструлі розтопити вершкове масло і довести його до ніжно-коричневого кольору.
Нарізати на кубики копченості.
У масло додати нарізані кубики, мак.
Натерти сир на дрібній тертці, посипати ним ньоккі, потім за допомогою ложки розподілити вміст маленької каструльки.
Поставити деко в розігріту духовку і запікати, доки все не зарум'яниться.
Салаты с брокколиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт домашний майонезСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Простые рецепты вкусных салатов - мимоза салат рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter