Ньоккі з копчeностями

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
846 Ньоккі з копчeностями
Фото - Ньоккі з копчeностями
інгредієнти:
  • Гарбуз 2 кг
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Борошно пшеничне 2.5 скл.
  • Ковбаски (мисливські) 2 шт.
  • М´ясо (копчене, корейка) 150 г
  • Сир твердий (пармезан) 150 г
  • Масло вершкове 125 г
  • Мак 1 ст.л.
  • Сіль 1 ч.л.

Ньокки Помити гарбуз, розрізати на шматки, очистити від насіння.

Викласти на деко, додати півсклянки води, накрити листом паперу для випічки або фольгою, поставити в розігріту духовку.

 

Запікати до м'якості (приблизно 30 хвилин).

Ньокки Готовий гарбуз остудити, очистити від шкірки, скласти в миску і добре розім'яти, можна збити міксером. Додати яйця, сіль, трохи мускатного горіха і чорного меленого перцю, все гарно перемішати і додати борошно, консистенція повинна бути як густа сметана.

 

фото Ньокки Поставити каструлю з водою на вогонь. Коли вода закипить, додати трохи солі і, формуючи двома столовими ложками ньоккі (галушки), опускати їх у киплячу воду штук по 10 за раз.

 

Ньокки Коли вони спливуть на поверхню, виймати шумівкою і викладати на деко, застелене папером для духовки.

Ньокки У невеликій каструлі розтопити вершкове масло і довести його до ніжно-коричневого кольору.

Ньокки Нарізати на кубики копченості.

Ньокки У масло додати нарізані кубики, мак.

Ньокки Натерти сир на дрібній тертці, посипати ним ньоккі, потім за допомогою ложки розподілити вміст маленької каструльки.

Ньокки Поставити деко в розігріту духовку і запікати, доки все не зарум'яниться.

Ньокки

Салаты с брокколиМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепт домашний майонезСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Простые рецепты вкусных салатов - мимоза салат рецепт.