Ньоккі з гарбуза й картоплі
865
інгредієнти:
- Картопля 3 шт.
- Гарбуз 200 г
- Яйце 1 шт.
- Борошно пшеничне 150 г
Гарбуз порізати на шматочки і відварити з картоплею до готовності. Воду злити і масу розім'яти. Додати яйце, сіль, спеції (за бажанням) і борошно. Розмішати до консистенції густої сметани. У киплячу воду ложкою викладати ньоккі і варити до тих пір, доки не спливуть. Готовий виріб можна просто покласти в бульйон, подати, як гарнір.
Рецепт Творожной Запеканки - рецепт сирника з маком. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты Приготовления - салат белоцерковский рецепт.
Салаты с копченостямиРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
recepti.biz.uaПраздничная компания
Рецепты блюд индийской кухни recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі