Ньоккі з гарбуза
- Гарбуз 1 кг
- Борошно пшеничне 2 скл.
- Яйце 1 шт.
- Картопля (в мундирі) 2 шт.
- Горіхи кедрові 0.5 скл.
- Розмарин (сушений) 2 ч.л.
- Горіх мускатний 0.5 ч.л.
- Сіль
З гарбуза видалити серцевину, нарізати смужками і запекти в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці разом зі шкіркою протягом 20 хвилин.
Витягти гарбуз з духовки, трохи остудити, зняти шкірку. Очистити картоплю.
За допомогою блендера перетворити гарбуз із картоплею в пюре, ретельно перемішати.
Додати просіяне борошно, замісити тісто - воно не повинно бути дуже крутим.
Розкачати з тіста ковбаски, ножем нарізати шматочки по 2 см в діаметрі.
Обваляти в борошні. Закип'ятити велику кількість води, посолити.
Відварити коржики у воді протягом 5 хвилин - вони мають спливти. Після чого шумівкою перекласти в дуршлак, дати стекти воді.
Розігріти в сковороді олію, викласти ньоккі, додати розмарин і горішки, трохи обсмажити, помішуючи.
Крем для торта из йогурта и сгущенки рецептЭфирные масла, кремы
Мультиварка Philips - французские салаты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт закуски рафаэллоРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Ищете диетолога? Худейте дома - диетолог светлана фус сайт.
Майонез щедро отзывыРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter