Ньоккі з гарбуза

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1281 Ньоккі з гарбуза
Фото - Ньоккі з гарбуза
інгредієнти:
  • Гарбуз 1 кг
  • Борошно пшеничне 2 скл.
  • Яйце 1 шт.
  • Картопля (в мундирі) 2 шт.
  • Горіхи кедрові 0.5 скл.
  • Розмарин (сушений) 2 ч.л.
  • Горіх мускатний 0.5 ч.л.
  • Сіль

Ньокки з гарбуза інгредієнти Ньокки з гарбуза

З гарбуза видалити серцевину, нарізати смужками і запекти в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці разом зі шкіркою протягом 20 хвилин.

фото Ньокки з гарбуза Витягти гарбуз з духовки, трохи остудити, зняти шкірку. Очистити картоплю.

Ньокки з гарбуза Гарбуз За допомогою блендера перетворити гарбуз із картоплею в пюре, ретельно перемішати.

Ньокки з гарбуза Борошно пшеничне Додати просіяне борошно, замісити тісто - воно не повинно бути дуже крутим.

Ньокки з гарбуза Яйце Розкачати з тіста ковбаски, ножем нарізати шматочки по 2 см в діаметрі.

Ньокки з гарбуза Картопля Обваляти в борошні. Закип'ятити велику кількість води, посолити.

Ньокки з гарбуза Горіхи кедрові Відварити коржики у воді протягом 5 хвилин - вони мають спливти. Після чого шумівкою перекласти в дуршлак, дати стекти воді.

Ньокки з гарбуза Розмарин Розігріти в сковороді олію, викласти ньоккі, додати розмарин і горішки, трохи обсмажити, помішуючи.

 

 

Крем для торта из йогурта и сгущенки рецептЭфирные масла, кремы

Мультиварка Philips - французские салаты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепт закуски рафаэллоРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Ищете диетолога? Худейте дома - диетолог светлана фус сайт.

Майонез щедро отзывыРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр