Ньоккі "по-римськи"
- Молоко 1 л
- Крупа манна 250 г
- Жовток яєчний 2 шт.
- Сіль
- Горіх мускатний (мелений)
- Пармезан 100 г
- Сир голландський (твердий) 100 г
- Масло вершкове 80 г
Довести молоко до кипіння. Додати сіль, мускатний горіх і 40 г вершкового масла. Поступово всипати у молоко манну крупу і варити увесь час помішуючи, 5-10 хв. Прибрати з вогню і додати 2 сирих жовтка і 50 г тертого пармезану. Добре все перемішати. Велику обробну дошку або лист змочити водою і викласти приготовлену масу. Розрівняти широким ножем (змочити ніж у воді, щоб маса не прилипала). Повинен вийти рівний шар висотою в 1 см. Залишити остуджувати (при кімнатній температурі).
Вирізати склянкою чи формою кружечки і викласти на змащене маслом деко. Полити розтопленим вершковим маслом і посипати тертим пармезаном та голландським сиром.
Запікати у духовці, розігрітій до 200 градусів, близько 20 хв (до утворення золотистої скоринки).
Рецепт сирника з макомКулинарные рецепты
Рецепти блюд на кожен деньСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты салатов на любой вкус: салати з мясом. Рецепты Приготовления.
Салат каперсы. Использование в салатах каперсов.
Салатики рецепты Новинки с сухарикамиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter