Ньоккі "по-римськи"

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
783 Ньоккі "по-римськи"
Фото - Ньоккі
інгредієнти:
  • Молоко 1 л
  • Крупа манна 250 г
  • Жовток яєчний 2 шт.
  • Сіль
  • Горіх мускатний (мелений)
  • Пармезан 100 г
  • Сир голландський (твердий) 100 г
  • Масло вершкове 80 г

Ньокки Довести молоко до кипіння. Додати сіль, мускатний горіх і 40 г вершкового масла. Поступово всипати у молоко манну крупу і варити увесь час помішуючи, 5-10 хв. Прибрати з вогню і додати 2 сирих жовтка і 50 г тертого пармезану. Добре все перемішати. Велику обробну дошку або лист змочити водою і викласти приготовлену масу. Розрівняти широким ножем (змочити ніж у воді, щоб маса не прилипала). Повинен вийти рівний шар висотою в 1 см. Залишити остуджувати (при кімнатній температурі).

Ньокки Вирізати склянкою чи формою кружечки і викласти на змащене маслом деко. Полити розтопленим вершковим маслом і посипати тертим пармезаном та голландським сиром.

фото Ньокки Запікати у духовці, розігрітій до 200 градусів, близько 20 хв (до утворення золотистої скоринки).

Рецепт сирника з макомКулинарные рецепты

Рецепти блюд на кожен деньСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты салатов на любой вкус: салати з мясом. Рецепты Приготовления.

Салат каперсы. Использование в салатах каперсов.

Пошаговый фото рецепт Пирога

Салатики рецепты Новинки с сухарикамиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте