Ньоккі
- Картопля 5 шт.
- Сирок плавлений
- Масло вершкове 50 г
- Морква 1 шт.
- Яйце 1 шт.
- Борошно
Картоплю очистити і зварити, зробити картопляне пюре, додати в нього плавлений сирок і масло і ще раз ретельно перемішати. Картопляне пюре пропустити через м'ясорубку або протерти через сито, щоб не було грудок.
Моркву натерти на дрібній тертці і засмажити на олії.
Додати в картопляне пюре, туди ж вбити 1 яйце і додати борошно, посолити. Замісити тісто. З тіста розкачати довгу ковбаску і нарізати невеликі шматочки. За допомогою виделки надати форму ньоккі.
Відварити в підсоленій воді приблизно 5-7 хвилин. При подачі полити розтопленим вершковим маслом.
Готовим со вкусом: американские салаты рецепты. Простые рецепты.
Рецепт борщ с бурякомРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Торты на заказ. Вкусно и недорого - маковый торт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter