Ньоккі

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
695 Ньоккі
Фото - Ньоккі
інгредієнти:
  • Картопля 5 шт.
  • Сирок плавлений
  • Масло вершкове 50 г
  • Морква 1 шт.
  • Яйце 1 шт.
  • Борошно

Картоплю очистити і зварити, зробити картопляне пюре, додати в нього плавлений сирок і масло і ще раз ретельно перемішати. Картопляне пюре пропустити через м'ясорубку або протерти через сито, щоб не було грудок.

Моркву натерти на дрібній тертці і засмажити на олії.

Додати в картопляне пюре, туди ж вбити 1 яйце і додати борошно, посолити. Замісити тісто. З тіста розкачати довгу ковбаску і нарізати невеликі шматочки. За допомогою виделки надати форму ньоккі.

Відварити в підсоленій воді приблизно 5-7 хвилин. При подачі полити розтопленим вершковим маслом.

Готовим со вкусом: американские салаты рецепты. Простые рецепты.

Рецепт борщ с бурякомРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Торты на заказ. Вкусно и недорого - маковый торт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter