Ніжки в "шубці"
- Гомілка куряча 6 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Спеції (для курки) 1 ст.л.
- Сир твердий
- Гранат 0.5 шт.
- Тісто листкове 600 г
Ніжки добре промити, відокремити на кожній частині шкірку, зробивши "кишеньку", замаринувати на 30 хвилин у спеціях і майонезі.
Очистити гранат, відділяючи зерна.
Викласти у кишеньку шматочок сиру, гранатові зерна (скільки шкірка візьме).
Розкачати листкове тісто (близько 2-3 мм), нарізати довгими смужками і обгорнути ніжки, добре защипати краї, щоб не витік сік, обмазати олією.
Викласти на пекарський папір.
Поставити у духовку на 200°С до зарум'янювання. Потім фольгою накрити ніжки, випікати ще близько години на середньому рівні (180°С). Яйце змішати з розчавленим часником і змастити уже рум'яні ніжки цією сумішшю.
При подачі прикрасити зеленим салатом і овочами.
Рецепты приготовления Холодных закусок http://recepti.biz.ua
Рецепты салаты язык говяжий www.recepti.biz.ua
ЗдесьКоктейли и домашнее приготовление вин
Рецепт торта медовик. Рецепт торты медовик.
Как приготовить летний салат - салаты с апельсинами рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter