Начинка для пирога "Куряча печінка + брюссельська капуста"
786
інгредієнти:
- Печінка куряча 0.5 кг
- Капуста брюссельська 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Тісто
- Олія рослинна
- Масло вершкове
- Сіль
- Перець чорний
Дрібно нарубати цибулю і обсмажити на олії.
Додати печінку, воду. Тушкувати. Посолити і поперчити.
Капусту нарізати навпіл.
Додати капусту до печінки. Тушкувати. Посолити.
Викласти начинку у пиріг.
Запекти. Готовий пиріг змастити вершковим маслом, щоб був м'яким і красивим.
Рецепты консервация овощей. Рецепты консервации овощей.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты диетические. Рецепты Приготовления.
www.recepti.biz.uaПраздничные подборки рецептов
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты приготовления шубы. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Кулинарные рецепты от Tramontina - ореховая паста рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі