Начинка для пирога "Куряча печінка + брюссельська капуста"

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
786 Начинка для пирога "Куряча печінка + брюссельська капуста"
Фото - Начинка для пирога
інгредієнти:
  • Печінка куряча 0.5 кг
  • Капуста брюссельська 0.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Тісто
  • Олія рослинна
  • Масло вершкове
  • Сіль
  • Перець чорний

Начинка для пирога Дрібно нарубати цибулю і обсмажити на олії.

Додати печінку, воду. Тушкувати. Посолити і поперчити.

Начинка для пирога Капусту нарізати навпіл.

фото Начинка для пирога Додати капусту до печінки. Тушкувати. Посолити.

Начинка для пирога Викласти начинку у пиріг.

Начинка для пирога Начинка для пирога

Запекти. Готовий пиріг змастити вершковим маслом, щоб був м'яким і красивим.

 

Рецепты консервация овощей. Рецепты консервации овощей.

Поможем выйти замуж в Германию - рецепты диетические. Рецепты Приготовления.

www.recepti.biz.uaПраздничные подборки рецептов

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты приготовления шубы. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Кулинарные рецепты от Tramontina - ореховая паста рецепт.