М'ясний "бюрек"

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
826 М'ясний "бюрек"
Фото - М'ясний
інгредієнти:
  • М´ясо (яловичина) 300 г
  • Тісто листкове бездріжджове 400 г
  • Сир твердий 80 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Вода (мінеральна) 50 мл
  • Кефір 100 мл
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець чорний

М'ясний М'ясо нарізати на шматочки.

Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти, обсмажити на олії.

М'ясний Пропустити овочі разом із м'ясом через м'ясорубку.

Фарш поперчити, посолити.

фото М'ясний Із тіста вирізати склянкою невеликі кружечки.

М'ясний Деко змастити олією. Викласти на нього кружечки тіста.

На тісто викласти трохи фаршу.

М'ясний Потім знову тісто, фарш. Верхній шар повинен бути із тіста.

М'ясний Змішати кефір, мінеральну воду, яйце, сіль.

М'ясний Полити отриманою сумішшю вироби.

Поставити запікатися на 30 хвилин.

М'ясний Посипати натертим сиром і запікати ще 10 хвилин.

М'ясний

Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарные рецепты

салат з селери

Рецепт салат царская охота с языкомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter