М'ясні рулетики у тісті "Матрьошка"
- Борошно 2 скл.
- Яйце 2 шт.
- Вода
- Яловичина 1 кг
- Сир твердий 150 г
- Зелень (кріп) 1 пуч.
- Спеції (чорний перець, коріандр, майоран)
- Сіль
- Кунжут
Приготувати тісто як на вареники: у глибоку посудину всипати борошно.
Додати два яйця.
Додати воду.
Замісити тісто.
М'ясо нарізати широкими пластинками завтовшки в 1 см. Відбити молоточком із двох сторін.
Свіжий кріп нарізати.
Приготувати суміш спецій і солі, обмазати нею відбиті шматки м'яса з обох сторін.
Трохи далі від середини покласти брусочки твердого сиру.
Покласти трохи кропу.
Загорнути рулетики і відкласти у сторону.
Розкачати тісто і вирізати з нього кола. Це можна зробити склянкою або чашкою.
У центр кола покласти рулетик.
Сформувати пиріжок.
Викласти усі пиріжки на деко, посипавши борошном або застеливши пергаментом.
Поверхню тіста змастити яйцем.
Посипати кунжутним насінням.
Випікати у розігрітій духовці близько 40 хвилин при температурі 180-200 градусів.
Рецепты приготовления мясных салатовКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Салат з корейською морквою бурякомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.ua Салат из Курицы, яблок и апельсина
Рецепт салата с морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
recepti.biz.ua миллион меню кремы для украшения тортов
Рецепты на праздничный стол - рецепты с филе курицы с фото. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
ТутКоктейли и домашнее приготовление вин
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter