Манти з гарбузом і картоплею
- Гарбуз
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Картопля 3 шт.
- Сіль 2 ч.л.
- Спеції
- Олія рослинна
- Борошно 2 скл.
- Вода (холодна) 1 скл.
Гарбуз очистити від шкірки і нарізати кубиками.
Нарізати кубиками цибулю з картоплею.
Цибулі має бути більше.
Змішати з гарбузом. Додати солі і зіри. Все перемішати, налити олії.
Залишити фарш, щоб він добре просочився спеціями.
Тісто.
Висипати борошно в миску і зробити лунку, в яку вилити, частинами, холодну воду, підсолену.
Замісити тісто в мисці, вийняти на стіл і місити. На все має піти 20 хвилин.
Добре і рівномірно вимішане тісто залишити. У нижню частину мантоварки налити води і поставити на вогонь.
Потім тісто розрізати на брусочки.
Кожен брусочок розділити на невеликі частини.
Сформувати коржики.
Тонко розкачати в діаметрі 10 см. Розкотивши кружечки, покласти у центр начинку, приблизно по 1 столовій ложці.
Потім сформувати манти. Пальцями однієї руки в будь-якому місці береться краєчок. Пальцями іншої руки береться краєчок на протилежній стороні. Ці умовні кінці зводяться над начинкою і защіпляются.
Таким чином вільними залишаються два півкола ліворуч і праворуч. Знайти верхні точки на цих півколах, звести їх над начинкою і раніше защипаними "кінцями" і знову защипати. Виходить майже квадратний мішечок.
А коли він квадратний, у нього чітко є чотири кінці. Їх попарно з'єднати один з одним.
Потім легким рухом долоні надати мантам прямокутну форму.
Денце кожного напівфабриката слід злегка занурити в олію, налиту в тарілку.
Манти укласти на круги і готувати при щільно прикритій кришці хвилин 30-35.
Кипіння води під пароваркою повинно бути достатньо бурхливим, про що засвідчить пар, який буде виходити з-під кришки.
Готові манти акуратно викласти у велику тарілку. Можна рясно полити їх вершковим маслом або змастити сметаною.
Французские рецепты десертов. Французская десерты рецепты.
Купить капусту: приготовление брокколи и цветной капусты. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепты Приготовления: рецепты салатов на новый год с фотографиями.
Салаты рецепты - салаты с фото. Готовим рыбу.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат с свежими шампиньонами.
Медовик рецепт с фото классическийСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter