Манти з гарбузом
1089
інгредієнти:
- Яйце 2 шт.
- Борошно (пшеничне) 800 г
- Вода (кип´ячена) 1 скл.
- Сіль 1 ч.л.
- Гарбуз 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Цибуля зелена 5 шт.
- Масло вершкове 100 г
- Спеції (сіль, перець, приправа для фаршу)
- Олія
Замісити тісто (яйця, борошно, вода, сіль), як на звичайні манти або пельмені, головне, щоб тісто було добре вимішане і відлежане.
Гарбуз почистити, відокремити насіння і нарізати дрібними кубиками.
Почистити, помити і порізати зелену цибулю і ріпчасту.
Додати спеції і гарно перемішати.
Тісто обробити як на звичайні манти.
Розкачати тісто, покласти шматочок масла вершкового, поверх нього викласти гарбузовий фарш і заліпити.
Манти варити у киплячій воді 30 хвилин не більше.
Викласти на тарілки, зверху ложку сметани, спеції.
www.recepti.biz.uaКонсервы из рыбы и моллюсков, салаты, ассорти и др
Рецепты макового торта. Маковый торт с орехами.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі