Манти з гарбузом
- Сіль, перець
- Борошно вищого гатунку 800 г
- Гарбуз 1 кг
- Цибуля ріпчаста 500 г
- Масло вершкове (маргарин)
Гарбуз для фаршу краще порізати ножем на дрібні, приблизно 5х5 мм шматочки. Дрібно нарізати ріпчасту цибулю. Можна додати вершкове масло або маргарин. Приємний м'ясний смак манти можна створити додавши кубики м'ясного або курячого бульйону, бринзу або сичужний сир, типу сулугуні.
Тісто для мант замішуємо на воді з додаванням солі. Тісто має бути тонким, досить крутим, і чим більше начинки - тим краще. Наліпити мант.
Манти укладати для варіння з досить великим проміжком між собою, бо при варінні вони збільшуються в розмірі майже вдвічі. Варити манти з гарбузом хвилин 35-40. Подавати на стіл свіжоприготованими, гарячими.
Картошка В Мультиварке Рецепты: блины с грибами рецепт с фото. Рецепт блинов с грибами.
Чанахи рецепт с баклажанами с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter