"Манти" з духовки

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1101 "Манти" з духовки
Фото -
інгредієнти:
  • Борошно (приблизно) 2 скл.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Вода 0.5 скл.
  • Фарш м´ясний (свинина + яловичина) 300 г
  • Цибуля ріпчаста 300 г
  • Бульйон курячий 1 скл.
  • Масло вершкове 50 г
  • Сіль
  • Перець чорний

Приготувати круте тісто з борошна, яйця, солі і води. Дати йому настоятися приблизно 20 хвилин.

До м'ясного фаршу додати дрібно нарізану цибулю, сіль, перець і 2 ст. л. бульйону.

фото Розкачати тісто і порізати його на квадратики 4,5х4,5. На середину квадрата покласти фарш і защипати його з двох сторін, надавши форму "човника".

Змастити форму для запікання олією, розмістити в неї "човники" і зверху знову покласти шматочки масла.

У попередньо розігріту духовку поставити форму і випікати "човники" до золотистого кольору. Потім обережно дістати форму і влити туди курячий бульйон так, щоб він прикривав манти. Поставити знову форму у духову шафу і залишити до випаровування рідини.

Подавати страву із натуральним йогуртом із подрібненим часником та посипаною зверху червоною паприкою (солодкою або гострою). Можна зі сметаною.

Рецепты для мультиварки, вкусно: пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Мультиварки для выпечки.

Кекс столичный рецепт. Рецепт столичный кекс.

Осетинские пироги на заказ: салат из ананаса рецепт. Как приготовить летний салат.

Рецепты салата с морепродуктамиРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Майонез по дюкану как настоящийПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter