"Манти" з духовки
- Борошно (приблизно) 2 скл.
- Яйце куряче 1 шт.
- Вода 0.5 скл.
- Фарш м´ясний (свинина + яловичина) 300 г
- Цибуля ріпчаста 300 г
- Бульйон курячий 1 скл.
- Масло вершкове 50 г
- Сіль
- Перець чорний
Приготувати круте тісто з борошна, яйця, солі і води. Дати йому настоятися приблизно 20 хвилин.
До м'ясного фаршу додати дрібно нарізану цибулю, сіль, перець і 2 ст. л. бульйону.
Розкачати тісто і порізати його на квадратики 4,5х4,5. На середину квадрата покласти фарш і защипати його з двох сторін, надавши форму "човника".
Змастити форму для запікання олією, розмістити в неї "човники" і зверху знову покласти шматочки масла.
У попередньо розігріту духовку поставити форму і випікати "човники" до золотистого кольору. Потім обережно дістати форму і влити туди курячий бульйон так, щоб він прикривав манти. Поставити знову форму у духову шафу і залишити до випаровування рідини.
Подавати страву із натуральним йогуртом із подрібненим часником та посипаною зверху червоною паприкою (солодкою або гострою). Можна зі сметаною.
Рецепты для мультиварки, вкусно: пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Мультиварки для выпечки.
Кекс столичный рецепт. Рецепт столичный кекс.
Осетинские пироги на заказ: салат из ананаса рецепт. Как приготовить летний салат.
Рецепты салата с морепродуктамиРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Майонез по дюкану как настоящийПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter