Манти по-афганськи

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
747 Манти по-афганськи
Фото - Манти по-афганськи
інгредієнти:
  • Баранина (на кістці) 900 г
  • Цибуля ріпчаста 6 шт.
  • Нут 1 скл.
  • Спеції
  • Олія рослинна
  • Томатна паста 1 ч.л.
  • Борошно пшеничне 3 скл.
  • Яйце куряче 2 шт.

Манти по-афганських інгредієнти Баранину помити і розділити так, щоб вона помістилася у каструлю. Відварити до готовності і вийняти із бульйону. Трохи остигле м'ясо відокремити від кісток і пропустити через м'ясорубку. Фарш викласти на сковороду із олією.

Обсмажене м'ясо перекласти на тарілку і дати охолонути.

Манти по-афганських Дрібно нарізати цибулю і спасерувати до прозорого стану. Потім охолодити.

Остиглі фарш і цибулю перемішати і додати 2 ч. л. спецій.

фото Манти по-афганськихТісто. Змішати яйця, сіль і воду, отриману суміш вилити у просіяне борошно і замісити тісто.

Тісто добре вимісити, доки воно не стане еластичним.

Розділити на кілька частин і розгорнути дуже тонкі пластини.

Пластину розділити на квадратики розміром 10х10 см.

На кожен квадратик викласти отриманий фарш розміром із волоський горіх.

Манти по-афганських БаранинаСкріпити протилежні краї так, щоб у кінці вийшли дірочки.

Готові "манти" занурити денцем в олію і поставити на мантоварку.

Манти по-афганських Цибуля ріпчастаПідлива: попередньо замочений на ніч нут відварити до готовності. Обсмажити у маленькому чавунці дрібно нарізану цибулю до прозорості. Додати томатну пасту, горох і 2 ст. л. м'ясного фаршу. Залити все гарячою водою, додати спеції і червоний мелений перець. Тушкувати 5-7 хв.

Манти відварити на пару протягом 30-40 хв з моменту закипання. Викласти на тарілку, а зверху полити горохово-м'ясною підливою.

 

www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

кульков александр александрович

Мебельная фабрика Стильные Кухни: кухня с юлией высоцкой. Студия дизайна интерьеров.