Манти пісні із соусом

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
856 Манти пісні із соусом
Фото - Манти пісні із соусом
інгредієнти:
  • Борошно пшеничне
  • Вода
  • Сіль
  • Гриби свіжі 1 пач.
  • Соєве м´ясо
  • Фарш грибний (печериці, болгарський перець, помідори, цибуля) 1 пач.
  • Спеції (перець, сіль)
  • Олія рослинна
  • Томатна паста 2 ст.л.

Тісто. У миску висипати борошно з розрахунку на склянку води, додати дрібку солі і воду, вимісити звичайне пельменне тісто. Залишити, щоб "відпочило".

У сковороді розігріти трохи олії. Висипати морожені гриби. Все тушкувати, коли гриби повністю розтануть, посолити, поперчити, перемішати.

Із тіста і фаршу виліпити "своєрідну вісімку" - серединку защипнути, краї защипнути, щоб вийшла буква Н, і краєчки защипнути наклавши їх один на одного. 

Кожен мант умочити денцем у тарілку з олією і укласти на лист мантоварки. Нижній шар мантоварки повинен кипіти. Заповнені листи мантоварки поставити на киплячий нижній шар на 40 хвилин (можна менше, оскільки начинка зовсім готова до вживання).

Соус. 

На сковороді розігріти олію. 

Цибулю дрібно нарізану додати у сковороду. 

Коли цибуля підрум'яниться додати томатну пасту, все перемішати. 

Потім додати води 500-600 мл, додати сіль, цукор, перець чорний, червоний, лавровий лист, пів чайної ложки оцту, і ще кип'ятити пару хвилин. Повинен вийти кисло-солодкий соус. 

 

Салат с окороком и омлетом. Салат с омлетом.

новые рецепты салатов с фотографиями

тыквенные оладьи

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter