Манти "одомашнені"
- Молоко 0.75 скл.
- Яйце 1 шт.
- Сіль
- Борошно
- Фарш 300 г
- Цибуля 2 шт.
- Перець
Заварне тісто. Збити виделкою яйце, додати молоко, посолити і вмішати таку кількість борошна, щоб вийшло тісто як на оладки. Поставити каструлю з тістом на повільний вогонь і нагрівати, при постійному помішуванні, доки тісто не завариться - загусне.
Заварене тісто зняти з вогню і почати, додаючи малими порціями борошно, замішувати тісто. Треба отримати еластичне, досить м'яке тісто, яке не липне до рук і робочої поверхні.
Вимішене тісто накрити тарілкою і залишити на 20-30 хвилин.
Зробити фарш.
Наліпити манти.
Варити у мантоварці 40 хвилин.
ЗдесьРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: салати з фото рецепти.
Рецепт торта киевскийНа нашем сайте лучшие рецепты с подробным описанием приготовления
Студия творческого развития: оладьи как в детском саду. Детский Монтессори сад.
http://recepti.biz.ua кульки на украине
recepti.biz.ua рецепт пиццы маргарита
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter