Манти "одомашнені"

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1112 Манти "одомашнені"
Фото - Манти
інгредієнти:
  • Молоко 0.75 скл.
  • Яйце 1 шт.
  • Сіль
  • Борошно
  • Фарш 300 г
  • Цибуля 2 шт.
  • Перець

Манти Заварне тісто. Збити виделкою яйце, додати молоко, посолити і вмішати таку кількість борошна, щоб вийшло тісто як на оладки. Поставити каструлю з тістом на повільний вогонь і нагрівати, при постійному помішуванні, доки тісто не завариться - загусне.

Заварене тісто зняти з вогню і почати, додаючи малими порціями борошно, замішувати тісто. Треба отримати еластичне, досить м'яке тісто, яке не липне до рук і робочої поверхні.

Вимішене тісто накрити тарілкою і залишити на 20-30 хвилин.

Зробити фарш.

Наліпити манти.

фото Манти

Манти

Манти

Манти

Манти

Манти

Манти Варити у мантоварці 40 хвилин.

ЗдесьРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты

Кулинарные рецепты от Tramontina: салати з фото рецепти.

Рецепт торта киевскийНа нашем сайте лучшие рецепты с подробным описанием приготовления

Студия творческого развития: оладьи как в детском саду. Детский Монтессори сад.

http://recepti.biz.ua кульки на украине

recepti.biz.ua рецепт пиццы маргарита

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter