Манти на цибулевій "подушці" із трьома соусами
- Фарш м´ясний (м´ясо) 1 кг
- Борошно 450 г
- Сіль 0.5 ч.л.
- Яйце 1 шт.
- Вода 210 мл
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сметана 100 г
- Кефір 100 мл
- Часник 2 зуб.
- Петрушкa 2 пуч.
- Кріп 1 пуч.
- Соус (томатний, негустий або кетчуп) 100 г
- Корнішон (маринований, гострий) 100 г
- Гірчиця 70 г
- Олія оливкова 50 мл
- Кунжут 1 упак.
- Оцет (столовий) 1 ч.л.
Начинка: подрібнені 2 цибулини з'єднати із фаршем, посолити, поперчити.
Замісити тісто вручну або за допомогою хлібопічки. Для кращого розкочування дати тісту відпочити хвилин 20 після замісу; безпосередньо перед розкочуванням пом'яти тісто в руках, від тепла рук воно стане еластичнішим.
Тісто розкачати тонко.
Акуратно у середину тіста викласти начинку.
Защипати тісто, надаючи форму.
Готові манти викласти на присипане борошном деко і відправити в морозилку.
Із тіста можна заготовити листи для лазаньї, додавши в тісто борошно.
Манти відправити у пароварку або мультиварку.
Соуси. Цибулину порізати кільцями.
Викласти у глибоку посудину. У невелику кількість води додати оцет, для більш м'якого смаку цибулі можна додати трохи цукру. Приготовлений розчин вилити в нарізану цибулю, посипати зеленню, перемішати. Залишити на годину.
Сметанний соус.
Сметану і кефір змішати у співвідношенні 1:1 (у рівних кількостях), гарно посолити, поперчити, додати подрібнений часник, зелень кропу. Перемішати.
Томатний соус.
У кетчуп (або негустий томатний соус) додати кілька ложок розсолу із маринованих корнішонів, корнішони, зелень петрушки. Перемішати.
Гірчичний соус.
У готову гірчицю додати оливкову олію до більш текучої консистенції, інтенсивно перемішати до однорідності, додати зелень петрушки, насіння кунжуту. Ще раз перемішати.
Розкласти у відповідну форму соуси, і можна подавати до столу.
На листя салату викласти замариновану цибулю, на неї - манти.
Соус гірчичний із оливковою олією, зеленню петрушки й насінням кунжуту.
Соус сметанний із часником, меленим чорним перцем і зеленню кропу.
Соус томатний із корнішонами і зеленню петрушки.
Мультиварка Philips: рецепты греческой кухни с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Рецепт салатов язык. Рецепт салата язык.
ЗдесьКулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - салатики рецепты новинки. Рецепты для ужина.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter