Манти на цибулевій "подушці" із трьома соусами

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1039 Манти на цибулевій "подушці" із трьома соусами
Фото - Манти на цибулевій
інгредієнти:
  • Фарш м´ясний (м´ясо) 1 кг
  • Борошно 450 г
  • Сіль 0.5 ч.л.
  • Яйце 1 шт.
  • Вода 210 мл
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Сметана 100 г
  • Кефір 100 мл
  • Часник 2 зуб.
  • Петрушкa 2 пуч.
  • Кріп 1 пуч.
  • Соус (томатний, негустий або кетчуп) 100 г
  • Корнішон (маринований, гострий) 100 г
  • Гірчиця 70 г
  • Олія оливкова 50 мл
  • Кунжут 1 упак.
  • Оцет (столовий) 1 ч.л.

Манти на цибулевої Начинка: подрібнені 2 цибулини з'єднати із фаршем, посолити, поперчити.

Манти на цибулевої Замісити тісто вручну або за допомогою хлібопічки. Для кращого розкочування дати тісту відпочити хвилин 20 після замісу; безпосередньо перед розкочуванням пом'яти тісто в руках, від тепла рук воно стане еластичнішим.

фото Манти на цибулевої Тісто розкачати тонко.

Манти на цибулевої Акуратно у середину тіста викласти начинку.

Манти на цибулевої Защипати тісто, надаючи форму.

Манти на цибулевої Готові манти викласти на присипане борошном деко і відправити в морозилку.

Манти на цибулевої Із тіста можна заготовити листи для лазаньї, додавши в тісто борошно.

Манти на цибулевої Манти відправити у пароварку або мультиварку.

Манти на цибулевої

Манти на цибулевої Соуси. Цибулину порізати кільцями.

Манти на цибулевої Викласти у глибоку посудину. У невелику кількість води додати оцет, для більш м'якого смаку цибулі можна додати трохи цукру. Приготовлений розчин вилити в нарізану цибулю, посипати зеленню, перемішати. Залишити на годину.

Манти на цибулевої Сметанний соус.

Сметану і кефір змішати у співвідношенні 1:1 (у рівних кількостях), гарно посолити, поперчити, додати подрібнений часник, зелень кропу. Перемішати.

Манти на цибулевої Томатний соус.

У кетчуп (або негустий томатний соус) додати кілька ложок розсолу із маринованих корнішонів, корнішони, зелень петрушки. Перемішати.

Манти на цибулевої Гірчичний соус.

У готову гірчицю додати оливкову олію до більш текучої консистенції, інтенсивно перемішати до однорідності, додати зелень петрушки, насіння кунжуту. Ще раз перемішати.

Манти на цибулевої

Манти на цибулевої Розкласти у відповідну форму соуси, і можна подавати до столу.

На листя салату викласти замариновану цибулю, на неї - манти.

Соус гірчичний із оливковою олією, зеленню петрушки й насінням кунжуту.

Соус сметанний із часником, меленим чорним перцем і зеленню кропу.

Соус томатний із корнішонами і зеленню петрушки. 

 

Мультиварка Philips: рецепты греческой кухни с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.

Рецепт салатов язык. Рецепт салата язык.

ЗдесьКулинарные рецепты

Кулинарные рецепты от Tramontina - салатики рецепты новинки. Рецепты для ужина.