Манти із соусом
- Яйце куряче
- Молоко 0.5 скл.
- Борошно 2 скл.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Фарш м´ясний
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Йогурт (без добавок) 5 ст.л.
- Часник 5 зуб.
- Масло вершкове 100 г
- Перець червоний пекучий (мелений) 0.5 ч.л.
- Паприка солодка 0.5 ч.л.
- Зелень
- Бульйон яловичий (курячий) 1 л
Просіяти борошно у велику миску, зробити в центрі поглиблення. Яйця злегка збити і вилити в центр, туди ж додати молоко і оливкову олію.
Замісити тісто. Накрити серветкою і поставити відпочивати на 45 хвилин. За цей час підготувати начинку - у фарш додати цибулю, сіль, перець, зелень.
Розкачати тісто завтовшки 1-1,5 мм. Розрізати на квадратики розміром 3х3 см.
На кожен квадратик викласти трохи фаршу, всі чотири куточки зібрати у центрі і защипати. Вийдуть маленькі "конвертики".
Манти викласти на деко і поставити запікати в духовку.
Коли манти підрум'яняться - перекласти у сковороду.
Залити бульйоном і поставити назад у духовку, де і довести до готовності.
Для соусу потрібні білий йогурт без добавок і часник.
Видавити або натерти часник у йогурт, посолити. Гарно перемішати і поставити в холодильник.
Готовим со вкусом - рецепт салата с каперсами.
Эксклюзивные торты на заказ: торт кукла рецепт с фото.
www.recepti.biz.uaукрашения для торта из крема
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter