Манти із соусом

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
893 Манти із соусом
Фото - Манти із соусом
інгредієнти:
  • Яйце куряче
  • Молоко 0.5 скл.
  • Борошно 2 скл.
  • Олія оливкова 1 ст.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Фарш м´ясний
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Йогурт (без добавок) 5 ст.л.
  • Часник 5 зуб.
  • Масло вершкове 100 г
  • Перець червоний пекучий (мелений) 0.5 ч.л.
  • Паприка солодка 0.5 ч.л.
  • Зелень
  • Бульйон яловичий (курячий) 1 л

Просіяти борошно у велику миску, зробити в центрі поглиблення. Яйця злегка збити і вилити в центр, туди ж додати молоко і оливкову олію.

Замісити тісто. Накрити серветкою і поставити відпочивати на 45 хвилин. За цей час підготувати начинку - у фарш додати цибулю, сіль, перець, зелень.

фото Розкачати тісто завтовшки 1-1,5 мм. Розрізати на квадратики розміром 3х3 см.

На кожен квадратик викласти трохи фаршу, всі чотири куточки зібрати у центрі і защипати. Вийдуть маленькі "конвертики".

Манти викласти на деко і поставити запікати в духовку.

Коли манти підрум'яняться - перекласти у сковороду.

Залити бульйоном і поставити назад у духовку, де і довести до готовності.

Для соусу потрібні білий йогурт без добавок і часник.

Видавити або натерти часник у йогурт, посолити. Гарно перемішати і поставити в холодильник.

Готовим со вкусом - рецепт салата с каперсами.

Эксклюзивные торты на заказ: торт кукла рецепт с фото.

www.recepti.biz.uaукрашения для торта из крема

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter