Манти із баранини та гарбуза

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
798 Манти із баранини та гарбуза
Фото - Манти із баранини та гарбуза
інгредієнти:
  • Баранина 1 кг
  • Жир курдючний 2 ст.л.
  • Гарбуз 700 г
  • Цибуля ріпчаста 8 шт.
  • Масло вершкове 6 ст.л.
  • Олія рослинна 6 ст.л.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Борошно пшеничне 1 кг
  • Вода
  • Паста томатна 1 ст.л.
  • Ананас консервований
  • Морква 4 шт.
  • Селера (стебло) 6 шт.

Манти з баранини і гарбуза інгредієнти

Манти з баранини і гарбуза Тісто.

У миску налити воду, розбити яйце, трохи посолити, добре розмішати і додати просіяне борошно, добре перемішати.

фото Манти з баранини і гарбуза Висипати масу на стіл і додати просіяне борошно, вимішати гарно м'яке тісто, так, щоб воно не липнуло до рук.

Манти з баранини і гарбуза Баранина Залишити тісто на час приготування начинки.

Начинка.

Баранину, курдючне сало прокрутити через м'ясорубку або дрібно порубати.

Манти з баранини і гарбуза Жир курдючний Гарбуз почистити від насіння і скориночки і порубати на кубики.

Манти з баранини і гарбуза Гарбуз Ріпчасту цибулю теж порубати на дрібні кубики.

Манти з баранини і гарбуза Цибуля ріпчаста Всі інгредієнти - м'ясо, цибулю, гарбуз перемішати. Трохи посолити, поперчити, змішати вершкове масло і олію, додати у начинку, ще раз добре перемішати.

Манти з баранини і гарбуза Маслослівочное

Тісто розділити на дві частини. З однієї частини сформувати джгут і нарізати шматочками. Розкачати кружечки.

Манти з баранини і гарбуза Олія рослинна Покласти начинку із баранини, цибулі і гарбуза.

Манти з баранини і гарбуза Яйце куряче Закрити серединку, залишивши краї.

Манти з баранини і гарбуза Борошно пшеничне Краї защипати догори.

Манти з баранини і гарбуза Вода З'єднати краї.

Манти з баранини і гарбуза Паста томатна Сформувати манти.

Манти з баранини і гарбуза Ананаси Лист від мантоварки натерти олією (щоб манти при приготуванні не прилипли до дна) і заповнити всі яруси, покласти у мантоварку. У "нижню" каструлю налити два літри води, коли вода закипить, поставити верхню каструлю і сорок хвилин готувати манти на сильному вогні.

Манти з баранини і гарбуза Сироп Готові манти полити приготовленим кисло-солодким соусом із ананасами, можна полити будь-яким соусом або сметаною, вершковим маслом із зеленню.

Кисло-солодкий соус.

Цибулю нарізати півкільцями. Обсмажити злегка на олії, додати томатну пасту, тушкувати, додати моркву, нарізану соломкою, селеру, нарізану кубиком, додати ананаси разом із соком і добре протушкувати. Додати сіль і цукор.

Наборы для барбекю и гриля: рецепт лаваш на гриле. Кулинарные рецепты от Tramontina.

http://recepti.biz.uaСтатьи о кофе, рецепты приготовления. Сеть кофеен

Мультиварки для выпечки: песочный пирог с яблоками. Вкусные рецепты с фото.

recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Рецепты В Мультиварке Рецепты: рецепты пошаговые с фото. Диета: рецепты для похудения.

как приготовить пирог из тыквы

Салат гурман рецепт фотоКулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter