Манти
- Фарш (свинина + яловичина) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Борошно пшеничне 500 г
- Вода 130 мл
- Молоко 120 мл
- Спеції (сіль, перець)
Свинину і яловичину пропустити через м'ясорубку, додати цибулю, поперчити, посолити. Додати 50 мл води.
З борошна води і молока зробити еластичне тісто, дати постояти хвилин 5-10, обов'язково накрити глибокою тарілкою.
Тісто тонко розкачати, вирізати склянкою кружечки. Можна зробити ковбаску, нарізати на сегменти, а потім дуже тонко розкачати.
Перший вареник зробити трохи меншим і скрутити в трубочку, два інших зліпити побільше і обмотати навколо першого.
Готові троянди викладати, на посипану борошном поверхню.
Варити як звичайні манти у пароварці 40-45 хвилин.
Подавати з кетчупом.
Кулинарные рецепты: рецепт пончики с чесноком.
Французские салаты рецепты с фотоГазета для изучающих французский. Питомник французских бульдогов
http://recepti.biz.ua новогоднее меню рецепты блюд
Вкусные рецепты с фото: рецепты едим дома с юлией высоцкой. Купить бытовую химию оптом.
Кулькикульки
Как приготовить летний салат: французские салаты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты С Фото на любой вкус - карп рецепты приготовления с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter