Манти

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
891 Манти
Фото - Манти
інгредієнти:
  • Фарш (свинина + яловичина) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Борошно пшеничне 500 г
  • Вода 130 мл
  • Молоко 120 мл
  • Спеції (сіль, перець)

А 'ля Манти інгредієнти Свинину і яловичину пропустити через м'ясорубку, додати цибулю, поперчити, посолити. Додати 50 мл води.

З борошна води і молока зробити еластичне тісто, дати постояти хвилин 5-10, обов'язково накрити глибокою тарілкою.

Тісто тонко розкачати, вирізати склянкою кружечки. Можна зробити ковбаску, нарізати на сегменти, а потім дуже тонко розкачати.

А 'ля Манти

Перший вареник зробити трохи меншим і скрутити в трубочку, два інших зліпити побільше і обмотати навколо першого.

Готові троянди викладати, на посипану борошном поверхню.

фото А 'ля Манти Варити як звичайні манти у пароварці 40-45 хвилин.

Подавати з кетчупом.

 

 

 

Кулинарные рецепты: рецепт пончики с чесноком.

Французские салаты рецепты с фотоГазета для изучающих французский. Питомник французских бульдогов

http://recepti.biz.ua новогоднее меню рецепты блюд

Вкусные рецепты с фото: рецепты едим дома с юлией высоцкой. Купить бытовую химию оптом.

Кулькикульки

Как приготовить летний салат: французские салаты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты С Фото на любой вкус - карп рецепты приготовления с фото. Поможем выйти замуж в Германию.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter